Τόσακ: «Ναι, πιστεύω στην εξάδα, 100%»

Μολονότι υπογράμμισε την ανάγκη για χτίσιμο χαρακτήρα και συνολική βελτίωση στην ομάδα του, ο Κάμερον Τόσακ υποστήριξε πως με λίγη τύχη η Πάφος θα μπορούσε να έφευγε με την ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ εμφανίστηκε πεπεισμένος πως είναι απόλυτα εφικτός ο στόχος της εισόδου στην πρώτη εξάδα.

«Το παιχνίδι ήταν πολύ άσχημο στο πρώτο 20λεπτο, αφού οι δύο ομάδες έδιναν την μπάλα εύκολα. Το ίδιο συνεχίστηκε για όλο το πρώτο ημίχρονο.  Στα πρώτα λεπτά του β’ ημιχρόνου νομίζω ήμασταν καλύτεροι. Θεωρώ πιέσαμε τον Ολυμπιακό και τον κλείσαμε στο δικό του μισό, όμως δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι καλύτερο.

Το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε ήταν απογοητευτικό, γιατί προήλθε από μια μακρινή μπαλιά. Δεν ήμασταν τόσο καλοί στα στημένα, αλλά γενικά είμαι απογοητευμένος με τον τρόπο που δεχθήκαμε το πρώτο γκολ.

Οι παίχτες μου μετά το δεύτερο γκολ έχασαν την αυτοπεποίθησή τους και είναι εκεί που ουσιαστικά πρέπει να κτίσεις χαρακτήρα για να προσπαθήσεις περισσότερο.

Στη συνέχεια προσπαθήσαμε, κάναμε ευκαιρίες, είχαμε δοκάρι που θα μπορούσαμε με λίγη παραπάνω τύχη ίσως να παίρναμε την ισοπαλία.

Είχαμε κάποια δύσκολα παιχνίδια με τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, πήγαμε καλά, αλλά σε κάποια άλλα δεν πήγαμε όσο θα έπρεπε. Σίγουρα πρέπει να δούμε όλοι τα λάθη μας για να γίνουμε καλύτεροι», δήλωσε ο τεχνικός της Πάφου.

Σε ερώτηση για το αν πιστεύει ακόμη στην είσοδο στην πρώτη 6άδα είπε: «Ναι, σίγουρα ναι, 100%».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο