Οριστικά τέλος από την ΑΕΛ ο Γκοντάλ

Λίγες ημέρες πριν το κλείσιμο του μεταγραφικού παραθύρου και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης, η ΑΕΛ κατάφερε να διευθετήσει τη μοναδική, αλλά... ακανθώδη εκκρεμότητα στο ρόστερ της για την αγωνιστική περίοδο 2020/21.

Μολονότι δεν εκδόθηκε επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της, η συνεργασία με τον Μπορίς Γκοντάλ ολοκληρώθηκε, όπως τεκμαίρεται και από την επίσημη ανακοίνωση-παρουσίαση του Σλοβάκου στόπερ από το σύλλογο της πατρίδας του Ζελεζιάρνε Ποντμπρέζοβα (β' κατηγορία).

«Δεν συμφώνησα για να συνεχίσω την καριέρα μου στη Λεμεσό, έτσι έπρεπε να ψάξω για νέα ομάδα. Η Ποντμπρέζοβα ήταν η πιο σωστή επιλογή από όλες τις ομάδες που ενδιαφέρονταν για μένα, έτσι αποφάσισα να αποδεκτώ την πρόταση. Μου αρέσει το όραμα του συλλόγου, το πρότζεκτ και η ατμόσφαιρα στην ομάδα. Όσο για τους προσωπικούς μου στόχους, θέλω να είμαι υγιής και να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερο. Με την παρουσία μου θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στα αποδυτήρια. Πιστεύω ότι θα βοηθήσω την ομάδα να προοδεύσει», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο Γκοντάλ.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο