Καταδικάζει και ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωση από τον Ολυμπιακό που ''καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τις προκλητικές εξαγγελίες της Τουρκίας για άνοιγμα μέρους της παραλίας της περίκλειστης κατεχόμενης περιοχής της Αμμοχώστου''.

Αναλυτικά:

"Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τις προκλητικές εξαγγελίες της Τουρκίας για άνοιγμα μέρους της παραλίας της περίκλειστης κατεχόμενης περιοχής της Αμμοχώστου. Πρόκειται για απαράδεκτες και παράνομες ενέργειες οι οποίες αποτελούν ένα ακόμα έγκλημα της Τουρκίας εις βάρους του Κυπριακού Ελληνισμού.

Καλούμε την πολιτεία να προχωρήσει σε τέτοιες ενέργειες οι οποίες θα μπορέσουν να οδηγήσουν στην αποτροπή των παράνομων Τουρκικών ενεργειών ενώ ταυτόχρονα απαιτούμε από τον ΟΗΕ και την Ευρωπαϊκή Ένωση όπως παρέμβουν και σταματήσουν τις παράνομες ενέργειες της Τουρκίας στην Κύπρο και την Αμμόχωστο.

Σαν Ολυμπιακός Λευκωσίας, διαβεβαιώνουμε ότι με φάρο την πλούσια μας εθνική δράση και προσφορά στους Εθνικούς αγώνες του νησιού, θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε την επανένωση της πατρίδας μας και την επιστροφή του Κυπριακού Ελληνισμού στα κατεχόμενα μας εδάφη".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο