Οι "πύργοι" της Ομόνοιας στο... τοπ! 

Είναι δύο από τις περσινές μεταγραφές του Νεόφυτου Λάρκου που χτύπησε διάνα και δεν μιλάμε για άλλους από τους Μίκαελ Λούφτνερ και Άνταμ  Λανγκ. Ο πρώτος γεννημένος στη Τσεχία και ο δεύτερος στην Ουγγαρία, ήρθαν Κύπρο για λογαρισμό της Ομόνοιας το 2019, είναι από τους πιο σταθερούς παίκτες για την ομάδα του Μπεργκ, δύσκολα απουσιάζουν από την εντεκάδα και από αυτούς στην άμυνα αρχίζει το χτίσιμο για κάθε παιχνίδι. 

Ο Νορβηγός τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά ότι και οι δύο είναι στήριγμα στα μετόπισθεν, τις πλείστες φορές είναι απροσπέλαστοι και αλάνθαστοι και δεν το είδαμε μόνο στις εγχώριες υποχρεώσεις αλλά και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια... Κυρίως με Λέγκια και Ολυμπιακό στο ΓΣΠ. Το ντούο στο κέντρο της άμυνας παίρνει άριστα, αποδεικνύονται ως οι καλύτερες επιλογές από τους τρεις (Μπεργκ, Ταραπουλούζη, Λάρκου) και ο Φαμπιάνο με αυτούς τους δύο μπροστά του να του δίνουν βοήθειες, γνωρίζει ότι γίνεται και ο το δικό του έργο πολύ πιο εύκολο. 

Είναι οι παίκτες με τη μεγαλύτερη εμπορική αξία στο ρόστερ της Ομόνοιας και οι δύο κοστολογούνται στο 1 εκατομμύριο ευρώ, ενώ να πούμε ότι ο Λούφτνερ, πλησιάζει το τοπ του σε αξία, όταν ήταν στην Κοπεγχάγη το 2017 που με τις εμφανίσεις του έφτασε την αξία του 1, 25 εκ. ευρώ. Ίδιο ποσό και για τον Λανγκ που αν συνεχίσει με αυτές τις εμφανίσεις θα πιάσει την απόδοση που είχε στις Nancy και Dijon Γαλλίας το 2018. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο