Αποδείξεις κ. Παπαχαραλάμπους

Οι χθεσινές δημόσιες τοποθετήσεις του προέδρου της επιτροπής δεοντολογίας και προστασίας αθλητισμού Ανδρέα Παπαχαραλάμπους πρώτον για δημοσιογράφους που βρίσκονται στο payroll ποδοσφαιρικών ομάδων και δεύτερον για διοικήσεις ομάδων που δεν επιθυμούν να συνεργαστούν με την επιτροπή έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Όσο και να προσπάθησε να ανακατασκευάσει ή να παρουσιάσει ότι «γιατί το ερμηνεύετε έτσι, είναι κακό;» και ότι «και εγώ όταν ήμουν πρόεδρος ομοσπονδίας πλήρωνα δημοσιογράφο», η προσβολή για τους αθλητικούς συντάκτες παραμένει.  Ο πρόεδρος της ΕΣΚ, χαρακτήρισε χθες βαρύτιμες κατηγορίες. 

Ο Ανδρέας Παπαχαραλάμπους έχει την υποχρέωση να αποδείξει τα όσα δήλωσε δημοσίως χθες. Πως μπορεί κάποιος να κατηγορεί ένα σύνολο ατόμων χωρίς αποδείξεις; Αυθαίρετα και αφορολόγητα. Θα πει κάποιος ότι οι αφορολόγητες δημόσιες τοποθετήσεις έχουν γίνει κανόνας στην Κύπρο, σωστό.

Προσβολή αποτελεί και η κατηγορία για διοικήσεις που δεν επιθυμούν να συνεργαστούν με την επιτροπή. Είναι σαν να κατηγορείς διοικήσεις ότι δεν επιθυμούν την εξυγίανση του ποδοσφαίρου, ότι στόχος τους είναι να στήνουν αγώνες, να ανήκουν στο παρασκήνιο. Αν υπάρχουν τέτοιοι πρέπει ο πρόεδρο της επιτροπής δεοντολογίας δημόσια να τους αναφέρει. Να επέμβει η Αστυνομία και να αναλάβει την υπόθεση. Σε διαφορετική περίπτωση πρέπει ο πρόεδρος της επιτροπής δεοντολογίας να απολογηθεί δημόσια. Αν οι ισχυρισμοί του αποδειχθούν τότε ο γραφών θα απολογηθεί δημόσια. Αποδείξεις κ. Παπαχαραλάμπους.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο