Ανόρθωση: Κατηγορούν Παπαχαραλάμπους για καταστρατήγηση του νόμου

Ο ανοικτός «πόλεμος» που έχει ξεσπάσει εναντίον του προέδρου της επιτροπής δεοντολογίας και προστασίας αθλητισμού Ανδρέα Παπαχαράλαμπους από τις διοικήσεις της Ανόρθωσης και του Απόλλωνα αντίστοιχα καλά κρατεί. Χθες η ομάδα της Αμμοχώστου με ανακοίνωση της τον κάλεσε σε δημόσια απολογία και ταυτόχρονα να ανακαλέσει τις δηλώσεις που έχει κάνει, σε αντίθετη περίπτωση θα εξετάσει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά.

Κάνοντας μια δεύτερη ανάγνωση της ανακοίνωσης, η διοίκηση της Ανόρθωσης υποστηρίζει ότι έχει «στηθεί» στον τοίχο  όλο το οικοδόμημα της ομάδας. Συγκεκριμένα, οι νομικοί σύμβουλοι της Ανόρθωσης υποστηρίζουν ότι με τις δηλώσεις του Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, στο στόχαστρο είναι οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής Τιμούρ Κετσπάγια, ο πρόεδρος της Ευγένιος Χαμπουλάς και οι οπαδοί της Ανόρθωσης που απέστειλαν το βίντεο στο πρόεδρο της επιτροπής για να το εξετάσει.

Επίσης οι νομικοί σύμβουλοι της Ανόρθωσης, υποστηρίζουν ότι οι δηλώσεις του Ανδρέα Παπαχαραλάμπους πλήττουν και δυσφημούν το οικοδόμημα της Ανόρθωσης, κάτι που συνεπάγεται με αστικό αδίκημα λόγω δυσφήμησης και αστικό αδίκημα λόγω επιζήμιας ψευδολογίας.

Επίσης οι δηλώσεις στις οποίες έχει προβεί ο πρόεδρος της επιτροπής δεοντολογίας και προστασίας αθλητισμού καταστρατηγούν τις πρόνοιες του περί της Καταπολέμησης Χειραγώγησης Αθλητικών γεγονότων νόμου για εμπιστευτικότητα και εχεμύθεια.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο