«Στόχος οι βαθμοί απέναντι σε ΑΕΛ και Ομόνοια»

Μετά από πέντε ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές που έφεραν και αλλαγή στην τεχνική ηγεσία η ΕΝΠ οδηγήθηκε στη διακοπή του πρωταθλήματος με την ανατροπή και νίκη κόντρα στην ΑΕΚ (2-1).

Ο εκπρόσωπος Τύπου των «βυσσινί», Κωνσταντίνος Φάνος, μίλησε στο ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ για…

…την πρώτη επιτυχία: «Καθυστερήσαμε αρκετά, ευελπιστούμε στο μέλλον να έχουμε περισσότερα τέτοια αποτελέσματα. Αυτή  ομάδα μπορούσε πολλά περισσότερα από πέντε συναπτές ήττες, δεν ήταν φυσιολογικό, ενίοτε αναρωτιέμαι πώς καταφέραμε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο.

Τώρα αυτά είναι παρελθόν, πρέπει να δώσουμε μια σταθερότητα στην ομάδα, δεν είμαστε στη θέση που θα θέλαμε στη βαθμολογία. Αν με βάζατε να επιλέξω νίκη ανάμεσα στην Καρμιώτισσα και την ΑΕΚ, θα επέλεγα τη δεύτερη, διότι ήλθε με ανατροπή και είχε μεγαλύτερο ψυχολογικό αντίκτυπο. Στο ημίχρονο προπονητής και παίκτες έστησαν πλάνο ανατροπής, μολονότι είχαν απέναντί τους μια μεγάλη ομάδα».

…την ποιότητα στο ρόστερ, τα νέα δεδομένα και τη συνέχεια: «Πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ η πίεση και το βάρος ήταν δυσβάσταχτα. Βρεθήκαμε ξανά νωρίς πίσω στο σκορ, νομίζω πως σε τέσσερις από τις έξι αγωνιστικές δεχτήκαμε γκολ στα πρώτα λεπτά. Είναι πράγματα που πρέπει να τα διορθώσουμε. Πρέπει να βάλουμε στόχο απέναντι σε ΑΕΛ και Ομόνοια να πάρουμε κάποιους βαθμούς, είναι η ευκαιρία μας να αποδείξουμε ότι δικαιούμαστε να ελπίζουμε. Υπάρχουν ποιοτικοί ποδοσφαιριστές στο ρόστερ, με εμπειρία και θέληση στις προπονήσεις, αρκετοί είναι Ισπανόφωνοι, άρα είναι σημαντικό που ο νέος προπονητής μπορεί να επικοινωνεί μαζί τους στη μητρική τους γλώσσα. Έχουμε πράγματα να αξιοποιήσουμε, αλλά δεν πρέπει να παρασυρόμαστε».

…τη δουλειά του Φερέρ: «Το τάιμινγκ ήταν ιδανικό, μετά την πρώτη νίκη ήλθε η διακοπή, παίκτες που ήλθαν στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου βελτίωσαν φυσική κατάσταση, άριστη ψυχολογία μετά την πρώτη νίκη αλλά και σημαντικός χρόνος για να την ξεχάσουμε. Τα δεδομένα μοιάζουν προς όφελός μας, αλλά πρέπει να τα αξιοποιήσουμε. Αν το κάνουμε, τα αποτελέσματα θα έρχονται βδομάδα με τη βδομάδα».

…τον κόσμο: «Απέναντι στην ΑΕΚ χάρηκα για τη χαρά του κόσμου που είχε γευτεί πέντε ήττες στις πρώτες αγωνιστικές. Θεωρώ ότι με βάση ό,τι έκανε η ομάδα τα τελευταία χρόνια, ο κόσμος είναι εκεί»

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο