Αποδείξεις πρωτιάς... με Ολυμπιακό

Στο πρόγραμμα του Απόλλωνα υπάρχει η σημερινή (18:00) δύσκολη έξοδος στο «Μακάρειο» Στάδιο κόντρα στον Ολυμπιακό και άπαντες στη Λεμεσιανή ομάδα θα πάνε υποψιασμένοι για μια απαιτητική μάχη με υψηλό βαθμό επικινδυνότητας.

Η γκρίνια προ της διακοπής που έφεραν ο αποκλεισμός από την Λέχ Πόζναν και η κακή εμφάνιση (παρά τη νίκη) στο παιχνίδι με τον Εθνικό, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να αναιρέσει το πολύ καλό ξεκίνημα που έκανε ο Απόλλωνας στο πρωτάθλημα. Άλλωστε, είναι κάτι που δείχνουν και οι ίδιοι οι αριθμοί. Σε πέντε αγώνες η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή έχει 4 νίκες και 1 ισοπαλία, με συντελεστή τερμάτων 13-3, που τον φέρνουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Βεβαίως, ζητούμενο για τον Απόλλωνα είναι να ανεβάσει επιπλέον στροφές και να αποδείξει ότι οι αγώνες με Λέχ Πόζναν και Εθνικό ήταν μια παρένθεση.

Το σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και μάλιστα εκτός έδρας θα είναι ένα δυνατό τέστ για τον Αυγουστή και τους παίχτες του, οι οποίοι δηλώνουν αποφασισμένοι για δυναμική επάνοδο στις καλές και πειστικές εμφανίσεις με μοναδικό στόχο να διατηρηθεί το αήττητο στο πρωτάθλημα και να επιστρέψε στην κορυφή της βαθμολογίας, εκεί όπου βρίσκεται τώρα η Ομόνοια με 14 βαθμούς.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο