«Έχουμε πληρώσει πολλά εκτός προϋπολογισμού. Όταν βγάζουμε τη γλώσσα μας περίπατο...»

Στο επερχόμενο ντέρμπι με την Ανόρθωση, την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο, τα απρόοπτα έξοδα, αλλά και στην κατηγορία για παράλειψη εφαρμογής των πρωτοκόλλων αναφέρθηκε ο Δημήτρης Λάζος.

«Είμαστε σε καλύτερη μοίρα σε σχέση με τον προηγούμενα αγώνα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονούνται από τη Δευτέρα. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες, έχουμε απέναντι μας ένα μεγάλο αντίπαλο, όμως θα διεκδικήσουμε τις δικές μας πιθανότητες για τη νίκη. Κάποιοι έχουν μείνει 25 μέρες μακριά από τις προπονήσεις. Θα δώσουμε τη δική μας μάχη για να πάρουμε βαθμούς στον αγωνιστικό χώρο», δήλωσε στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου των «ερυθρολεύκων» κι ακολούθως τοποθέτηθηκε...

...τον κόσμο: «Θα είναι στο πλευρό μας. Δικαιούμαστε να έχουμε 1,379 άτομα στο γήπεδο. Έχουν μείνει πολύ λίγα εισιτήρια και καλούμε τον κόσμο να εξαντλήσει τα εισιτήρια. Θέλουμε να στηρίξει την ομάδα».

...το οικονομικό: «Έχουμε πληρώσει πολλά χρήματα, τα οποία δεν τα είχαμε προϋπολογίσει. Έχουν γίνει 600 τεστ και πρόκειται για ένα μεγάλο κονδύλι. Οι αρμόδιοι θα πρέπει να βοηθήσουν τα σωματεία».

...την ευθύνη που καταλογίζουν στην ομάδα: «Ακούσαμε πάρα πολλές φορές ότι έχουμε ευθύνη. Η Νέα Σαλαμίνα δεν έχει καμία ευθύνη. Να μας πουν σε ποιο σημείο είχαμε παραλείψει κάτι. Να είμαστε πιο προσεχτικοί όταν βγάζουμε τη γλώσσα μας περίπατο».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο