ΑΕΛ: Ώρα... για νίκη

Η αλήθεια είναι ότι πλήγωσαν πολύ την ΑΕΛ οι δύο απανωτές ήττες από ΑΕΚ και Ομόνοια προ της διακοπής του πρωταθλήματος. Αμφότερες των περιπτώσεων ο Ντούσαν Κέρκεζ έβγαλε … το παράπονο για το ότι δεν άξιζε στην ομάδα του, βάση απόδοσης, να χάσει και τα δύο ντέρμπι. Αν πάμε και λίγο πιο πίσω, θα βρούμε και τρίτη ήττα για την ΑΕΛ σε ντέρμπι, από τον ΑΠΟΕΛ, που προήλθε από αυτογκόλ…

Βεβαίως, από την άλλη ο προπονητής της ΑΕΛ γνωρίζει ότι με τα «αν» δεν κερδίζεις παιχνίδια και φρόντισε μέσα από τις προπονήσεις να βελτιώσει κάποια πράγματα στην ομάδα του. Πράγματα που έχουν να κάνουν με την καλύτερη διαχείριση των συνθηκών ενός αγώνα και κυρίως όταν αυτός στραβώνει. Είναι εκεί που μια ομάδα δείχνει χαρακτήρα και αυτό θέλει να προσδώσει στην ομάδα του ο Κέρκεζ. Γνωρίζει ότι διαθέτει καλό υλικό και θέλει να αποκτήσει και δυναμική η ομάδα του για να πραγματοποιήσει μια αξιόλογη πορεία για διάκριση. Άλλωστε, είναι κάτι που επισήμανε και στις τελευταίες του δηλώσεις, ότι «πρόκειται για ένα δύσκολο πρωτάθλημα, που χρειάζεται πολύ καλή προετοιμασία σε κάθε παιχνίδι»

Τώρα ζυγώνει το σημερινό παιχνίδι με την Ένωση στο «Τσίρειο» Στάδιο. Μπορεί να υπάρχουν ξανά απουσίες (Τεσέϊρα, Εουλέρ και Αβραάμ), αλλά οι επιστροφές Μπουνόζα και Γκαζαριάν είναι σημαντικές, καθώς προσθέτουν εμπειρία και ποιότητα στο πλάνο του Κέρκεζ. Το σύνθημα είναι νίκη και μόνο νίκη. Ήδη ξέκοψε κάπως η ΑΕΛ βαθμολογικά και θέλει πάση θυσία νίκη-οξυγόνο ενόψει της συνέχειας.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο