Φανιέρος... χύμα και τσουβαλάτα: «Διαφωνώ, αλλά μέχρι στιγμής κερδίζει αυτός»!

Τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα είναι ο απολογισμός του Ερμή μετά την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας. Μάλιστα σε αυτές τις πέντε αναμετρήσεις ο σύλλογος της Αραδίππου έχει δεχτεί μόλις ένα τέρμα, ενώ στις πρώτες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος είχε παθητικό εννέα γκολ!

Ο Νίκος Ανδρονίκου νομιμοποιείται να αισθάνεται δικαιωμένος από τα αποτελέσματα των «φτεροπόδαρων» και αυτό του το αναγνωρίζει (και του το πιστώνει) και ο Λούκας Φανιέρος, μολονότι ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου διαφωνεί με τη φιλοσοφία του έμπειρου τεχνικιού -και το δηλώνει δημόσια και απερίφραστα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Ερμή στον Super Sport FM 104.0 για...
...το σπουδαίο διπλό κόντρα στην Καρμιώτισσα: «Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι και έπρεπε να το πάρουμε».
...την απόδοση της ομάδας: «Στη ζωή, τα πράγματα κάποιες φορές, δεν είναι όπως θέλεις να είναι. Παρόλο που διαφωνώ με τη φιλοσοφία του προπονητή, μέχρι στιγμής κερδίζει αυτός. Έχει μια μοναδική φιλοσοφία. Μέχρι στιγμής, κερδίζει αυτός. Είχα διαφορετική γνώμη για το πως έπρεπε να παίξουμε. Ανέλαβε τις ευθύνες του και μπράβο του».
...τον πολύ καλό απολογισμό με τον Νίκο Ανδρονίκου: «Έχασε ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που δεν έπρεπε».
...τη δουλειά του που βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο: «Δουλεύει αρκετά. Είχε ένα ατυχές γεγονός με τον τραυματισμό ενός ποδοσφαιριστή. Είναι ένας διαφορετικός προπονητής και ο Θεός να μας βοηθήσει να τα βρούμε. Πήρε μια ομάδα με διαφορετική φιλοσοφία. Οι ποδοσφαιριστές είχαν μουρμουρητά και τώρα λένε «ευχαριστώ κόουτς». Την πρώτη βδομάδα τους ήρθε λίγο βαρετό, όμως αυτή τη στιγμή είναι πολύ ευχαριστημένοι γιατί μαθαίνουν από αυτό τον προπονητή. Το τι μαθαίνουν δεν ξέρω. Όποιος αποδίδει, παίζει. Όποιος δεν καταγράψει τα χιλιόμετρα που απαιτούνται, δεν παίζει. Δεν μπορούμε να παρέμβουμε ούτε εμείς».
...τον αγώνα που ακολουθεί με την ΑΕΚ: «Ο προπονητής δουλεύει σε αυτό το κομμάτι. Τουλάχιστον δουλεύει, χωρίς να θέλω να θίξω κάποιον άλλο. Δουλεύει 20 ώρες. Ακόμα και να χάσεις, θα πρέπει να πέσεις μαχόμενος».
...τη συνέχεια: «Κάναμε αρκετά λάθη στο ξεκίνημα. Ευτυχώς που μισοσώσαμε με το τελευταίο παιχνίδι. Φέραμε κάποιους παίκτες που τα πάνε καλά. Έχουμε συμβόλαια των 3.000 ευρώ και όχι 8.000 και 10.000 όπως κάποιοι άλλοι. Σίγουρα, όμως δεν είναι τα λεφτά που κάνουν τον ποδοσφαιριστή. Θα φέρουμε παίκτες και τον Γενάρη».
...το οικονομικό: «Έρχονται βροχή τα πρόστιμα και ούτε πως δεν έχουμε φιλάθλους και εισοδήματα. Το βιολί, βιολάκι της ομοσπονδίας. Πρέπει να βρούμε τρόπο για να μειωθούν οι ποινές μέχρι να δούμε που θα καταλήξουμε. Παίζαμε κύπελλο, χτύπησε ένας νεαρός και ο πατέρας του έτρεξε και μπήκε στα αποδυτήρια. Πληρώσαμε 1.200 ευρώ. Τι είναι αυτά τα πράγματα;»
...το μέχρι στιγμής κόστος από την κατάσταση που επικρατεί λόγω πανδημίας: «Μισό εκατομμύριο ευρώ ζημιά. Δεν έχουμε χορηγό στη φανέλα για να καταλάβετε. Ποιος θα μας δώσει λεφτά, όταν τους κλείνουν τις δουλειές;»

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο