Ενημέρωση για τις κίτρινες κάρτες

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, όπως είναι γνωστό για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021 διαφοροποιήθηκε ο Πειθαρχικός Κανονισμός για τους ποδοσφαιριστές και προπονητές που συμπληρώνουν κίτρινες κάρτες ως ακολούθως:

Ποδοσφαιριστές και προπονητές που συμπληρώνουν κίτρινες κάρτες, να μπορούν να εκτίσουν την ποινή τους σε ένα από τους επόμενους δύο αγώνες του Πρωταθλήματος που τους επιβλήθηκε η ποινή. 

Για να μην εκτιθεί η ποινή την αμέσως επόμενη αγωνιστική θα πρέπει την πρώτη εργάσιμη ημέρα μετά την συμπλήρωση των καρτών να ενημερώνεται η Ομοσπονδία γραπτώς, ότι δεν θα εκτίσει την αγωνιστική της τιμωρίας την επόμενη, αλλά στην μεθεπόμενη αγωνιστική.

Με βάση την πιο πάνω αλλαγή και μετά από επιστολές σωματείων της, η ΚΟΠ ενημερώνει ότι:

*Ο ποδοσφαιριστής της ΠΑΕΕΚ Ευγένιος Αντωνίου θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας με αντίπαλο την Ομόνοια Ψευδά.

*Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Ορόκλινη / Τρούλλοι FC Παναγιώτης Παναγή θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 7ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Γ' Κατηγορίας με αντίπαλο την Πέγεια.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Ματίας Σπόλιαριτς θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta με αντίπαλο την Πάφο.

*Ο ποδοσφαιριστής της Καρμιώτισσας Πολεμιδιών Ismail Sassi θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Cyta με αντίπαλο την Ανόρθωση.

*Ο ποδοσφαιριστής του ΠΟ Ξυλοτύμπου Aristeu Plotasio Campanati Neto θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας με αντίπαλο τo ΘΟΪ Λακατάμιας.

*Ο ποδοσφαιριστής του Αχυρώνα Λιοπετρίου Κωνσταντίνος Σεμιρτζίδης θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας με αντίπαλο τον Οθέλλο Αθηαίνου.

*Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Ψευδά Βασίλης Κουρτίδης θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας με αντίπαλο την ΠΑΕΕΚ.

*Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΖ Ζακακίου Νικόλας Θεοδώρου θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα της 9ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας με αντίπαλο τον Ονήσιλο Σωτήρας.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο