Η αποζημίωση του Ουζουνίδη και η διπλή στήριξη

Η απόφαση για την παραμονή του Μαρίνου Ουζουνίδη προκάλεσε μεγάλη έκπληξη. Το κάκιστο ξεκίνημα του ΑΠΟΕΛ και ειδικά οι τραγικές εμφανίσεις, με αποκορύφωμα η ήττα από την Πάφο, έστελναν τον Ελλαδίτη τεχνικό στο ταμείο ανεργίας. 

Ο κόσμος ζητούσε επίμονα την απομάκρυνση του κ. Ουζουνίδη, ενώ τα πλείστα δημοσιεύματα τον είχαν τελειωμένο και με τη βαλίτσα στο χέρι. Η διοίκηση, όμως, είχε άλλη άποψη. Μόλις έγινε γνωστή η απόφαση, ξεκίνησε μια έντονη παραφιλολογία για το λόγο της παραμονής του Ελλαδίτη τεχνικού. Ότι δήθεν σημαντικό ρόλο έπαιξε η αποζημίωση του. Καμία σχέση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η αποζημίωση στον Μαρίνο Ουζουνίδη στο ενδεχόμενο απόλυσης ανέρχεται στις 30 χιλιάδες ευρώ, συν των συνεργατών του. 

Οι λόγοι της παραμονής του κ. Ουζουνίδη ήταν δυο. Ο πρώτος και ίσως εκείνος που έκανε τη διαφορά ήταν η ανοιχτή στήριξη βασικών ποδοσφαιριστών. Ο άλλος η άποψη που εξέφρασαν δυο σημαντικά διοικητικά στελέχη στη συνεδρία για το μέλλον του Ελλαδίτη στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ. 

Τα πιο πάνω έδωσαν ακόμη μια ευκαιρία στον κ. Ουζουνίδη και πλέον εναπόκειται στον ίδιο και στους ποδοσφαιριστές να αλλάξουν την κατάσταση. Και το παιχνίδι με την Ανόρθωση ενδεχομένως να είναι το πιο κομβικό από κάθε άποψη.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο