Γήπεδο Λεμεσού: Έτοιμο το Μάη του 2022 (δηλώσεις)

Σύσκεψη με τους Προέδρους και εκπροσώπους των τριών σωματείων της Λεμεσού ΑΕΛ, Απόλλωνα και Άρη πραγματοποιήσε η Επιτροπή του Νέου Γηπέδου Λεμεσού υπό την προεδρία του Προέδρου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέα Μιχαηλίδη.

Η σύσκεψη έγινε στο χώρο των εργασιών του νέου γηπέδου Λεμεσού στο Κολόσσι και έγινε ενημέρωση από τον υπεύθυνο και τον εργολάβο του έργου για την πορεία των εργασιών.

Αντρέας Μιχαιλήδης ΚΟΑ: “Κάναμε μια εποικοδομητική συνάντηση. Τέθηκαν σοβαρά θέματα από τους φίλους προέδρους τα οποία θα κοιτάξουμε με τους μελετητές προσπαθώντας να δώσουμε λύσεις. Το έργο προχωρά με επιτυχία, δεν υπάρχει καμία καθυστέρηση. Τα χρονοδιαγράμματα τηρούνται πιστά. Εδώ γίνεται ένα πολύ σοβαρό έργο. Η αγάπη και το όνειρο των Λεμεσιανών, θα υλοποιηθεί μέσα στα χρονοδιαγράμματα. Ο ΚΟΑ θα ακολουθεί τον αυστηρό έλεγχο για να ακολουθηθούν τα χρονοδιαγράμματα. Υπάρχουν κάποια θέματα αποδυτηρίων φωτισμού και στάθμευσης, τα οποία θα δούμε και θα επιληφθούμε. Για το οδικό δίκτυο αναμένεται συνάντηση την επόμενη βδομάδα, με τον Υπουργό μεταφορών. Η τελευταία ενημέρωση που έχουμε για το οδικό δίκτυο είναι πως θα είναι έτοιμο τον Σεπτέμβρη του 2022, να μην κοροιδεύουμε τον κόσμο. Το γήπεδο θα είναι έτοιμο τον Μάιο του 2022.”.

Αντρέας Σοφοκλέους ΑΕΛ : "Είναι θέματα τα οποία βρίσκονται σε συζήτηση. Νομίζω θα βρούμε τις λύσεις, για να έχουμε ένα λειτουργικό γήπεδο. Ένα γήπεδο που θα ικανοποιεί τον κόσμο, τις ομάδες αλλά κυρίως τον Λεμεσιανό".

Ξενοφών Χαραλάμπους Απόλλων: "Στα πλαίσια της ενημέρωσης μας από την επιτροπή έχουμε λάβει γνώση για την εξέλιξη των εργασιών, υπάρχουν κάποια θέματα τα οποία συζητούνται, είμαστε σίγουροι πως θα βρεθεί λύση, ελπίζουμε πως τα χρονοδιαγράμματα θα τηρηθούν, ούτως ώστε τον Σεπτέμβριο του 2022 να ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα και να φιλοξενούνται αγώνες στο δικό μας γήπεδο."

Λύσανδρος Λυσάνδρου Άρης: “Ευελπιστούμε ότι τα θέματα που έχουμε θέσει και ο ΚΟΑ δείχνει κατανόηση, θα εισακουστούν, θα επιλυθούν και θα έχουμε ένα γήπεδο πραγματικό στολίδι”

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο