Ενημέρωση της ΚΟΠ για τα κεκλεισμένων

Η ΚΟΠ ενημερώνει για την απόφαση του Υπουργείου Υγείας για τα κεκλεισμένων.

Η ανακοίνωση: 

Σε συνέχεια των μέτρων που έχουν ανακοινωθεί με σημερινό διάταγμα του Υπουργείου Υγείας (22.10.2020), η ΚΟΠ ενημερώνει πως όλοι οι αγώνες σε όλες τις επαρχίες, θα διεξάγονται χωρίς την παρουσία φιλάθλων μέχρι τις 9 Νοεμβρίου 2020.
  
Ως εκ τούτου, όλες οι ομάδες από την ερχόμενη αγωνιστική (δηλαδή από τις 23/10/2020)  ανεξαιρέτως κατηγορίας, θα πρέπει να αποστέλλουν  στην Ομοσπονδία (με φαξ 22590544 ή email: info@cfa.com.cy) καθώς και στην αντίπαλη ομάδα, κατάλογο των ατόμων που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα μέχρι την προηγούμενη μέρα πριν από κάθε αγώνα (13:00 το μεσημέρι).

Για διευκόλυνση ιχνηλάτησης στην περίπτωση θετικού κρούσματος, νοείται πως τα άτομα που θα συμπεριληφθούν στους εν λόγω καταλόγους, θα πρέπει να δηλώνουν τα παρακάτω στοιχεία: ονοματεπώνυμο, κάρτα φιλάθλου (ισχύει για τους καταλόγους του Πρωταθλήματος CYTA Α΄ Κατηγορίας), τηλέφωνο επικοινωνίας και αριθμό ταυτότητας.

Επίσης θα πρέπει να συμμορφώνονται με τις οδηγίες για την προστασία και υγιεινή που ορίζονται από το Πρωτόκολλο της ΚΟΠ και του Υπουργείου Υγείας.

Ο αριθμός ατόμων που δικαιούνται τα Σωματεία για κάθε κατηγορία έχει ως εξής:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ: 40

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ: 30

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ: 30

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ DIMCO: 30

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΙΛΕΚΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΟΚ: 20

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΝΕΩΝ Κ-19:  8

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο