«Δεν είναι εύκολο να βάλεις τη μισή Κύπρο εναντίον σου»

Χειμαρρώδης, όπως πάντα, αφοπλιστικά ειλικρινής και στακάτος ο Κώστας Μαλέκος παραχώρησε μια απολαυστική συνέντευξη-ποταμό στον Μιχάλη Μιχαηλίδη της ιστοσελίδας City. 

Ακολούθως παρατίθενται ορισμένες από τις πιο αξιοσημείωτες ατάκες του:

«Στην Ομόνοια τόσα χρόνια, παρόλο που ήμουν καλός και το ένιωθα κάπως, δεν αντιλαμβανόμουν πολλά πράγματα μέσα στην καθημερινότητά μου. Ένιωσα αστέρι, όπως το έλεγαν τότε, μόνο όταν πήγα στην ΑΕΛ»

«Όταν έφτασα στα 30 και άρχισα πλέον να νιώθω και τη δυναμική και ότι σε 3-4 χρόνια θα σταματήσω το ποδόσφαιρο, και δεν είχα ούτε ένα ευρώ κατάθεση, εκεί έπρεπε να κάνω μια επανάσταση. Αυτό έκανα»

«Κακά τα ψέματα, αν δεν παίξεις σε ΑΠΟΕΛ ή Ομόνοια, σημαίνει ότι κάτι σου λείπει ως ποδοσφαιριστής».

«Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη μου είναι ότι δεν εμπιστεύτηκα ποτέ μάνατζερ».

«Ας μου αποδείξουν ότι δεν είμαι καλός προπονητής. Αλλά για να γίνει αυτό, θα πρέπει πρώτα να μου δώσουν ευκαιρίες».

«Τα λέω όλα σε όλους. Ό,τι με ρωτήσουν, απαντώ. Και αυτός ίσως είναι ο λόγος που ακόμα με βρίζουν»

Ο Μαλέκος μίλησε επίσης για την πιο δύσκολη ποδοσφαιρική στιγμή του, ποιους θεωρεί καλύτερα δεκάρια από τον ίδιο, ποιος είναι το καλύτερο δεκάρι που είδε τα τελευταία χρόνια, γιατί έπρεπε να παίρνει κάθε χρόνο το βραβείο fair play, τους προπονητές και τους συμπαίκτες που τον ενέπνευσαν, το διαιτητικό λάθος που τον στοιχειώνει ακόμη, τι τον ενοχλεί περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο στο κυπριακό ποδόσφαιρο και ποιο είναι το μοναδικό που ζηλεύει από το σημερινό ποδόσφαιρο.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη εδώ,

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο