Πετεβίνος: "Είναι απαράδεκτο..."

Παράπονα από τον ΑΠΟΕΛ σε σχέση με την διεξαγωγή της ώρας του ντέμρπι με την Ανόρθωση, αφού αυτή την στιγμή στη Λάρνακα η θερμοκρασία είναι πολύ υψηλή. 

«Αυτό που γίνεται με τις ώρες ειδικά να αγωνίζονται τέτοιες ώρες είναι απαράδεκτο. Άλλο να ζεις αυτή την ώρα. Δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό το πράγμα. Έχουμε ακούσει αρκετές ομάδες να παραπονιούνται. Να παίζεις με τέτοιος θερμοκρασία και υγρασία είναι κάτι που πρέπει να στείλουμε τα μηνύματα για να μην συμβεί ξανά. Δεν υπάρχει η δικαιολογία για λόγους ασφαλείας, αφού δεν υπάρχουν οπαδοί. Έχει αλλάξει ο καιρός και πρέπει να είμαστε ευέλικτοι. Πρέπει να ορίζονται παιχνίδια σε ώρες που είναι ανθρωπίνως δυνατό.

Ακούστηκαν πολλά την περασμένη βδομάδα. Μετά το τέλος του αγώνα με την Πάφο είχαν πει ότι παίκτες και προπονητής ότι αναλαμβάνουν τα λάθη τους και θα αποδείξουν ότι τα αντιλαμβάνονται πλήρως. Όλα όσα δούλεψαν και αντιλήφθηκαν θα πρέπει να τα εφαρμόσουν. Αν το κάνουν αυτό θα έχουμε μέλλον. Αν παρουσιαστούμε με τα ίδια δεδομένα, το μέλλον δεν θα είναι καλό. Ο Σάντος είναι εκτός αποστολής για τραυματισμό» δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο