Η επόμενη ημέρα της απώλειας...

Επόμενη ημέρα της απώλειας με την  Ένωση, το κλίμα γι’ αυτή την εβδομάδα το περίμενε κάπως καλύτερο ο Μπεργκ, όμως είναι και αυτά στο παιχνίδι, αφού η τύχη δεν θα είναι πάντα με το μέρος σου.

Ο Νορβηγός τεχνικός ρίσκαρε αρκετά, υποτίμησε κάπως την αντίπαλο του, προχώρησε σε δέκα αλλαγές και δεν του βγήκε. Δεν ήταν θέμα μόνο αλλαγών, αλλά και προσώπων αφού υπήρχαν ποδοσφαιριστές που στην ποδοσφαιρική γλώσσα δεν «σταύρωσαν» μία σέντρα, μία πάσα… Ο Μπεργκ γνωρίζει ότι με τον παλικαρίσιο βαθμό στη Τούμπα, η ομάδα του προσγειώθηκε ανώμαλα, όμως είναι στο χέρι του, όπως πάντα, ν’ αντιστρέψει το κλίμα.

Εβδομάδα Ευρώπης λοιπόν ξανά για τους «πράσινους» που ετοιμάζονται γι’ άλλο ένα ιστορικό παιχνίδι στη φάση ομίλων, αφού θα φιλοξενήσουν για το πρώτο τους εντός την PSV Αϊντχόφεν, η οποία έρχεται επίσης με βαθμολογικές απώλειες.

Η Ομόνοια θα πρέπει να παρουσιαστεί μ’ ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο το βράδυ της Πέμπτης, με αλλαγμένη διάθεση και με ποδοσφαιριστές που να δείχνουν εντός αγωνιστικού χώρου τη μεγάλη τους θέληση για κάποιο αποτέλεσμα. Μετά το 0-0 με την Ένωση, καλύτερο γιατρικό είναι να χτυπήσει το παιχνίδι της Πέμπτης και γιατί όχι να κάνει γι’ άλλη μία φορά φέτος την έκπληξη στην Ευρώπη. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο