Τορναρίτης: "Για Premier ο Φαν Κέσελ..."

Ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε ο Χριστόφορος Τορναρίτης μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Εθνικού.

Αναλυτικά:

"Μετά από μια πολύ δύσκολη εβδομάδα !!!!! Επιστρέψαμε στης Νίκες. Αυτή η ομάδα που κτίσαμε έχει πολύ βάθος, μήκος και πλάτος !!! Το μόνο που ζητάμε και θα το φωνάζω όσο πιο δυνατά μπορώ είναι Σεβασμός!!

Θέλω να συγχαρώ τον Γιάννη τον Πετράκη και το τιμ του, είμαστε πολύ τυχεροί που τους έχουμε μαζί μας, θέλω να συγχαρώ την ομάδα μας αλλά σήμερα θέλω να αναφέρω πως η παρουσία του Νεόφυτου ήταν καταλυτική (πορταράτσο μου εσύ) ,ο Ψάλτης μετά το σκληρό φάουλ που δέχτηκε μεταμορφώθηκε.

Ο Χάνι που άρχισε να δείχνει δείγματα γραφής, ο σκόρερ μας ο Μάντζης, ο φτεροπόδαρος Gino Van Kessel αυτός σε καλή μέρα είναι για Premier απλά δεν το γνωρίζει, ο Σάλλι που μέρα με την ημέρα γίνεται καλύτερος, ο Νάνι που είναι πάντα παρόν όποτε των χρειαστούμε. Ο Σάμπα, ο Στέλιος, ο Ζαχαρίου, ο Μανρίκε, ο Γουστάβο, ο Γαρουφαλιάς, ο Σαρφορ ήταν όλοι τους λεβέντες.

Πιστεύω πολύ σε αυτή την ομάδα !!!! Συγχαρητήρια και στους οπαδούς μας λίγοι αλλά με βροντερό παρόν εκτός από τον γιο μου που Γεώργο μου έσπασε τα τύμπανα από τις φωνές. Συνεχίζουμε".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο