Οι νίκες με την "μυρωδιά" πρωτιάς

Η Ανόρθωση έχει μαζέψει 19 από τους 24 διαθέσιμους βαθμούς. Έξι νίκες, μία ισοπαλία, μία ήττα. Είναι συγκομιδή επίδοξης πρωταθλήτριας. Αυτός άλλωστε είναι ο στόχος που τέθηκε από την αρχή, η επιστροφή στην κορυφή μετά από 13 σεζόν. Με την πάροδο των αγωνιστικών η "Κυρία" κάνει ένα ένα τα απαραίτητα για τον στόχο. 

Η νίκη στο Δασάκι ήταν πολύ δύσκολη, αλλά δίκαιη και σημαντική. Θα ήταν σαν να έχυνε καρδάρα με γάλα, αν 3 μέρες μετά την πρώτη νίκη σε ντέρμπι άφηνε βαθμούς. Εκεί δηλαδή που ξεκίνησε τα διορθώνει το μοναδικό αρνητικό στην πορεία της, να "χαλάσει" το αλάνθαστο της. Πολλές φορές άλλωστε το μομέντουμ παίζει μεγάλο ρόλο στην πορεία μίας ομάδας και η Ανόρθωση και το έχει και το αξιοποιεί. 

Τώρα, η άλλη σημαντική παράμετρος, αυτό το αλάνθαστο που την θέλει να κερδίζει όλα τα παιχνίδια (πέντε) με ομάδες εκτός Big-6. Αυτές οι νίκες και γενικά η μείωση των απωλειών στο ελάχιστο στα "βατά" ματς, φέρνουν συνήθως "μυρωδιά" τίτλου. Είναι πολλάκις αποδεδειγμένο, ότι οι λιγότερες "γκέλες" έχουν όση αξία έχουν και τα καλά αποτελέσματα στα ντέρμπι. Συνεπώς όσο νωρίς και αν είναι η Ανόρθωση με την ικανότητα της δείχνει πως είναι στο σωστό μονοπάτι με τις σωστές προδιαγραφές. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο