Μπορεί ν' ανακάμψει; Ας το αποδείξει!

Ο ΑΠΟΕΛ είναι με την πλάτη στο τοίχο στο σημερινό ντέρμπι με τον Απόλλωνα (18:30) στην έδρα του, η μεγάλη βαθμολογική διαφορά και ο πενιχρός μέχρι στιγμής απολογισμός, δεν αφήνει άλλο περιθώριο στην ομάδα, παρά μόνο τη νίκη. Οι τρεις βαθμοί είναι επιτακτικής ανάγκης σήμερα για τον ΑΠΟΕΛ, υπό το βλέμμα μάλιστα του Μακάρθι που θα βρεθεί στο ΓΣΠ για να παρακολουθήσει την ομάδα. Το τρίποντο είναι μεγάλης σημασίας, αφού αν τυχόν έρθει νέα απώλεια, τότε θα απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από το στόχο του που είναι ο τίτλος του πρωταθλητή.

Μπορεί ο ΑΠΟΕΛ ν’ ανακάμψει; Θα πρέπει να το αποδείξει, αρχής γενομένης από σήμερα!  Μετά το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, ακολουθεί ένα πιο βατό πρόγραμμα για τους «γαλαζοκίτρινους» με Εθνικό, Ολυμπιακό και Δόξα, όμως προτού προτρέξουμε για τη συνέχεια, θα πρέπει σήμερα ο ΑΠΟΕΛ να σταθεί στο ύψος του, να αποδείξει ότι είναι μεγάλη ομάδα και να φέρει τη νίκη, που θα φέρει μία νότα αισιοδοξίας τόσο στα αποδυτήρια όσο και στη διοίκηση. 

Το ματς σήμερα θα κοουτσάρουν όπως το πρόσφατο  ματς κυπέλλου οι Μοράις  - Χατζηλούκας. Στα αγωνιστικά νέα, εκτός θα είναι ο τραυματίας Ντε Βινσέντι, ο οποίος έτσι κι αλλιώς θα ήταν εκτός λόγω τιμωρίας, ενώ δεν μπορούμε να προβλέψουμε το πλάνο που θα ακολουθήσει ο Λούκας Χατζηλούκας, αφού διαφορετικό το παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ στο κύπελλο, διαφορετικό το σημερινό πολύ μεγάλης σημασίας παιχνίδι με τον Απόλλωνα. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο