Ένα να συνεχίσει και ένα να.... κόψει

Η ΑΕΛ έβαλε δύσκολα στον εαυτό της κόντρα στον Ερμή. Ήταν πολύ άνετη μέχρι το 62', αλλά η μείωση του σκορ την έβαλε για μισή ώρα στην πρίζα και ενώπιον ηλεκτροσόκ. 

Είναι ένα σερί που πρέπει να... κόψει η ομάδα του Κέρκεζ. Έχει δεχτεί γκολ σε όλους τους αγώνες πρωταθλήματος και σίγουρα η αμυντική της απόδοση και επίδοση πρέπει να βελτιωθούν. 

Αυτονόητο το γιατί. Με την ομάδα να δημιουργεί και να  σκοράρει με άνεση, μία βελτιωμένη αμυντική λειτουργεία θα την βοηθήσει να ανταποκριθεί ακόμη καλύτερα στη συνέχεια. 

Η ομάδα του Κέρκεζ καταφέρνει μέχρι τώρα να μην πατά πεπονόφλουδες. Κέρδισε όλα τα ματς που δεν συγκαταλέγονται στα ντέρμπι. Είναι αξιοθαύμαστο αυτό. Κάλυψε έτσι τις απώλειες που είχε στα 3 ματς με τους ανταγωνιστές της. Είναι σε τροχιά πρωταγωνίστριας και μπορεί δικαιωματικά να στοχεύσει πολύ ψηλά. 

Θα είναι ιδανικό να συνεχίσει το αλάθητο μπαίνοντας στον "καυτό" Νοέμβριο. Έχει δύσκολη έξοδο στην Πάφο την επόμενη αγωνιστική. Ακολουθούν ντέρμπι με Ανόρθωση, Απόλλωνα, αλλά και ενδιάμεσα αναμέτρηση κυπέλλου με την ΑΕΚ. Ματς "φωτιά" που όμως μπορούν με  τις διορθώσεις που προαναφέραμε να κάνουν το πολύ καλό, άριστο για την ομάδα του Κέρκεζ. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο