«Κλείδωσε» η διαδοχή του Αυγουστή από τον Πετράκη!

Ο κύβος ερρίφθη! Ο Γιάννης Πετράκης θα είναι ο διάδοχος του Σωφρόνη Αυγουστή στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα, καθώς οι επαφές της διοίκησης του συλλόγου μαζί του τελεσφόρησαν και οδήγησαν σε συμφωνία.

Ο 61χρονος τεχνικός βολιδοσκοπήθηκε από τους ιθύνοντες του λεμεσιανού συλλόγου, έδειξε θετικός στην προοπτική να αναλάβει την ομάδα, εξ ου και οι συνομιλίες είχαν αίσια κατάληξη.

Ο Πετράκης ενημέρωσε γι' αυτές τις εξελίξεις και τη διοίκηση του Ολυμπιακού Λευκωσίας, η οποία δεν τις είδε με καλό μάτι, αν κρίνει κάποιος και από την ανάρτηση-αντίδραση του υπευθύνου του ποδοσφαιρικού τμήματος, Χριστόφορου Τορναρίτη.

Από το περιεχόμενό της συνάγεται πως οι «μαυροπράσινοι» δεν είναι σε θέση να ανατρέψει τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, κάτι που ενισχύει τη διαρροή πως στο συμβόλαιό της με τον Ελλαδίτη τεχνικό υπάρχει ρήτρα συγκεκριμένου ύψους που, αν καλυφθεί, οδηγεί στη λύση της συνεργασίας.

Στο Κολόσσι ο Πετράκης θα μετακομίσει και με το προπονητικό επιτελείο του, δηλαδή τον βοηθό του Γιάννη Κατσούλη και τον γυμναστή Λάζαρο Βαρδάκη ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Ιωακείμ Ιωακείμ.

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο