Οι ατάκες Τορναρίτη σε οπαδούς και παίκτες για το deal Απόλλωνα-Πετράκη

Ενώ απομένει μόνον η επίσημη ανακοίνωση για τη συνεργασία του Απόλλωνα με τον Γιάννη Πετράκη ο Χριστόφορος Τορναρίτης συνεχίζει να τοποθετείται με αναρτήσεις στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για το συγκεκριμένο deal.

«Όταν βλέπω και γράφετε για τον τάδε παίκτη, τον τάδε προπονητή και όλα αυτά τα σχόλια γελώ και γελά μαζί μου και ο Θεός! Ο μόνος που κατάλαβε το νόημα είναι ο Σάββας Παπαγεωργίου, γιος του Κυριάκου. Όταν με ζαλίζει ο Κούλλης του λέει ο Σάββας “o Ολυμπιακός τώρα είναι ο Χριστόφορος παρέτα να ασχολείσαι”. Όταν τα καταλάβετε προχωράμε παρακάτω.

Δεν γνώριζα τίποτα για αυτές τις συναντήσεις και συνομιλίες του Απόλλωνα. Το έμαθα σήμερα το πρωί από το στόμα του προπονητή μας. Όταν ξέρω περισσότερα θα σας ενημερώσω.

Στα σχόλια θα σας στείλω το μήνυμα που έστειλα στους ποδοσφαιριστές μας. Υπομονή οι λύσεις θα βρεθούν  “για να κερδίσεις πρέπει να χάσεις”», έγραψε ως απάντηση στα ερωτήματα φίλων των «μαυροπρασίνων» ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Τορναρίτης όμως έστειλε μήνυμα και στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού: «Ο προπονητής με ενημέρωσε ότι για το καλό της καριέρας του, συμφώνησε να μετακινηθεί στον Απόλλωνα. Ήταν μια μεγάλη έκπληξη για μένα, όμως δεν μπορώ να σταθώ εμπόδιο στην επιθυμία του. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο στην καριέρα του, και η ιστορία θα μας κρίνει όλους. Όσο είμαι στον Ολυμπιακό, θα οδηγήσω την ομάδα στην κορυφή. Για αυτούς που με ξέρουν, αυτό είναι το πεπρωμένο μου. Θα σας κρατώ ενήμερους».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο