Σήμερα η συνάντηση που θα φέρει ανακοινώσεις για τη συνεργασία Απόλλωνα-Πετράκη

Από την περασμένη Παρσακευή είναι το κυρίαρχο θέμα στην κυπριακή ποδοσφαιρική επικαιρότητα, μολονότι δύο από τα τρία εμπλεκόμενα μέρη (Απόλλων και Γιάννης Πετράκης) δεν έχουν τοποθετηθεί επισήμως επ' αυτού.

Ο λεμεσιανός σύλλογος και ο Ελλαδίτης προπονητής έχουν φτάσει σε πλήρη συμφωνία για συνεργασία, ωστόσο η επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψης εκκρεμμεί, καθώς προηγείται η λύση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, με τον οποίο έχει συμβόλαιο έως το τέλος της τρέχουας περιόδου.

Οι «μαυροπράσινοι» δεν είναι σε θέση, όπως τεκμαίρεται και από το σύνολο των αναρτήσεων του Χριστόφορου Τορναρίτη, να αποτρέψουν τη μετακίνηση του 61χρονου προπονητή, καθώς στο συμβόλαιό του υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους €10.000.

Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού θα έχει σήμερα (15/11) συνάντηση με τον Πετράκη, προκειμένου να διευθετηθούν οι λεπτομέρειες της λύσης της συνεργασίας τους και ο Ελλαδίτης τεχνικός να συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα.

Μόλις βγει «άσπρος καπνός» από τη συγκεκριμένη συνάντηση, θα ακολουθήσουν και οι επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς Ολυμπιακού και Απόλλωνα, ο οποίος επιδιώκει να έχει από αύριο στο Κολόσσι τον 61χρονο τεχνικό για την πρώτη γνωριμία και προπόνηση με τους παίκτες της ομάδας.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο