Είναι αυτός ο διάδοχος του Γιάννη Πετράκη στον Ολυμπιακό;

Μετά τους Μπογκντάν Αντόνε και Νεντίμ Τούτιτς, ακόμη ένας προπονητής που δεσμεύεται με συμβόλαιο φαίνεται πως έχει μπει στο στόχαστρο του Ολυμπιακού για τη διαδοχή του Γιάννη Πετράκη.

Ο λόγος για τον Λάζλο Μπαλίντ, στον οποίο σύμφωνα με τη ρουμανική ιστοσελίδα ProSport ο σύλλογος της Λευκωσίας έχει κάνει δελεαστική πρόταση με μηνιαίες απολαβές ύψους €10.000.

Ο 41χρονος Ρουμάνος (με ουγγρικές ρίζες, όπως μαρτυρά το όνομά του) θεωρείται από τους ανερχόμενους προπονητές στη χώρα του, πιστώθηκε την άνοδο της Ούτα Άραντ στην πρώτη κατηγορία μετά από 12 χρόνια, ενώ έπειτα από 10 αγωνιστικές την έχει στην έβδομη θέση με 14 βαθμούς συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον πολλών μνηστήρων. 

Μεταξύ αυτών τόσο η Σέφιλντ Γουένσντεϊ όσο και η Άστρα Γκιούργκιου, οι οποίες όμως εν τέλει προτίμησαν τους σαφώς πιο έμπειρους Τόνι Πιούλις και Έουγκεν Νεάγκοε αντιστοίχως.

«Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας κατέθεσε μια ξεκάθαρη προσφορά για τον Μπάλιντ που ρυθμίζει και τον μισθό του. Προσωπικά, δεν θέλω να μιλήσω περισσότερα τώρα. Είχα γνώμη την περασμένη εβδομάδα και τη διατηρώ. Σε τελική ανάλυση ο Μπαλίντ έχει πάντα τον τελευταίο λόγο και οφείλω να εκπροσωπώ τα συμφέροντά του», σημείωσε ο ατζέντης του 41χρονου, Μπογκντάν Απόστου.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο