ΑΠΟΕΛ-Ολυμπιακός: Ο ένας για restart ο άλλος για εδραίωση στην 6αδα 

Με τον ΑΠΟΕΛ να βρίσκεται στην 11η θέση μαζί με Καρμιώτισσα ανοίγει η 11η αγωνιστική για τους γαλαζοκίτρινους, οι οποίοι στις 18:30 στο ΓΣΠ αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό. 

Οι μαυροπράσινοι τα πηγαίνουν εξαιρετικά φέτος αφού μετά από 10 αγώνες βρίσκονται στην 4η θέση μαζί με Ομόνοια και ΑΕΚ έχοντας από 16 βαθμούς. 

Από τη μια ο ΑΠΟΕΛ μετρά 5 παιχνίδια χωρίς νίκη (3 ισοπαλίες και 2 ήττες) και θέλει να βάλει τελεία στα αρνητικά αποτελέσματα και να ανέβει θέσεις. Από την άλλη ο Ολυμπιακός στα τελευταία του 5 παιχνίδια μετρά (2 νίκες, 2 ισοπαλίες και μια ήττα) μπήκε στην πρώτη 6αδα και μπορεί ακόμη να ανέβει και πιο ψηλά. Όλα αυτά με τον Πετράκη στον πάγκο ο οποίος όμως συνεχίζει πλέον στον Απόλλωνα και θα είναι ερωτηματικό η επόμενη μέρα. 

Πάντως είναι δεδομένο πως ο στόχος του Ολυμπιακού είναι η πρώτη εξάδα και σήμερα του παρουσιάζεται μια πρώτη ευκαιρία για να εδραιωθεί. 

Από την άλλη ο ομάδα του Μακάρθι θέλει να αφήσει πίσω της τα άσχημα αποτελέσματα και να αρχίσει να μαζεύει βαθμούς πριν να είναι αργά. Ήδη οι διαφορές έχουν μεγαλώσει και η κορυφή είναι αρκετά μακριά με τον ΑΠΟΕΛ πλέον να έχει πρώτο στόχο την είσοδο στην πρώτη εξάδα.   

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο