Κ. Σεραφείμ: «Δεν θυμάμαι πότε κερδίσαμε Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ σε ένα γύρο»

Διαβάστε τι δήλωσε ο υπηρεσιακός προπονητής του Ολυμπιακού Κώστας Σεραφείμ μετά και τη μεγάλη νίκη της ομάδας του επί του ΑΠΟΕΛ μέσα στο ΓΣΠ με 0-1. 

Αναλυτικά: 

«Περάσαμε μια δύσκολη εβδομάδα, με τα γεγονότα με τον κ. Πετράκη. Ξεπεράσαμε το ΣΟΚ που δέχθηκε η ομάδα και παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε . Η νίκη είναι αποκλειστικά θέμα παικτών. Δεν αλλάξαμε τίποτα από την ομάδα που έκτισε ο κ. Πετράκης. Οι παίκτες κατάφεραν να κερδίσουν ένα μεγάλο αντίπαλο όπως είναι ο ΑΠΟΕΛ. Δεν θυμάμαι πότε κέρδισε ξανά σε ένα γύρο ο Ολυμπιακός Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ. Τα αποτελέσματα και η αγωνιστή μας θέση δεν είναι τυχαία. Αισιοδοξούμε ότι θα πάμε καλύτερο στο μέλλον. Ο χρόνος δουλεύει υπέρ του Ολυμπιακού και η ομάδα έχει πιθανότητες να τερματίσει στις ψηλές θέσεις. Μόνο μπροστά μπορούμε να πάμε. Ο ΑΠΟΕΛ θα βρει τον δρόμο της και κανείς δεν μπορεί να τους ξεγράψει». 

«Ο Ολυμπιακός το έβαλε μέχρι το επόμενο παιχνίδι και όπου μας βγάλει εκεί θα αξίζουμε. Εύχομαι αυτό το πρωτάθλημα να κριθεί στα γήπεδο με υγεία και αν αξίζουν να τερματίσουμε στις ψηλές θέσεις να τερματίσουμε». 

«Δεν έχω μπει στην διαδικασία να σκεφτώ. Κλήθηκα αυτή την εβδομάδα να είμαι στον πάγκο. Μπόρεσα να παρουσιάσω μια ομάδα που έδειξε στο γήπεδο ότι είχε προπονητή. Ότι ανακοινώσιμο  υπάρχει θα το ανακοινώσει η διοίκηση»

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο