«Βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα για μας, σε κακό φεγγάρι η Ομόνοια»

Μετά από δύο ισοπαλίες ο Σάββας Δαμιανού οδήγησε τη Νέα Σαλαμίνα σε βαθμολογικό όφελος και στο τρίτο του παιχνίδι στον πάγκο της. Απέναντι στην Ομόνοια ο σύλλογος της Αμμοχώστου πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη του στο τρέχον πρωτάθλημα και ο προπονητής του εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου εμφανώς ικανοποιημένος.

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την τεράστια πιροσπάθεια σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν μεγάλο αντίοαλο, όχι σε καλό φεγγάρι, αλλά με πολλή ποιότητα.

Δουλέψαμε πολύ σκληρά στη διακοπή σε θέματα φυσικής κατάστασης και τακτικής για να βετλιωθουμε σε μεγάλο βαθμό. Τα παιδιά σήμερα ήταν πολύ συγκεντρωμένα στο τακτικό κομμάτι. Η νίκη αυτή μας δίνει βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα που τη χρειαζόμασταν. Παλέψαμε πολύ σκληρά γι’ αυτούς τους βαθμούς, μας ευνόησε και η τύχη σε κάποιες φάσεις στο παιχνίδι, αλλά είχαμε και τρεις τραυματισμούς σε αυτό τον αγώνα. Εύχομαι να έχουμε αυτούς τους παίκτες όσο το δυνατόν πιο σύντομα κοντά μας, διότι η ομάδα τους χρειάζεται.

Καλή τύχη στην Ομόνοια στην Ευρώπη. Η νίκη αυτή είναι αφιερωμένη στον κόσμο που πίστευε και την περίμενε, έστω κι αν δεν ήταν κοντά ως φυσική παρουσία, ήταν νοητικά δίπλα μας και μας στήριξε. Πέντε βαθμοί στα τεευταία τρία παιχνίδια είναι μια ικανοποητική συγκομιδή. Χρειαζόμασταν όμως μια νίκη για να πιστέψουν τα παιδιά στους εαυτούς τους και να παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια. Τώρα βλέπουμε το παιχνίδι κυπέλλου με τον Ερμή την Τετάρτη, και μετά θα δούμε τον ΑΠΟΕΛ».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο