«Μπορούσαμε και μεγαλύτερο σκορ, δεν είμαστε μάγοι»

Στην πρεμιέρα του στον πάγκο ο Απόλλωνας έγινε η πρώτη ομάδα που πέρασε νικηφόρα από την Αρένα στο τρέχον πρωτάθλημα και η επιτυχία αυτή συνδυάστηκε με την επιστροφή στην κορυφή της βαθμολογίας. Εύλογα ο Γιάννης Πετράκης εμφανίστηκε ικανοποιημένος στη συνέντευξη Τύπου μετά το 2-1 της ομάδας του επί της ΑΕΚ.

«Πολύ σπουδαία νίκη επί ενός πολύ καλού αντιπάλου. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες για τη σπουδαία προσπάθεια και την εικόνα σε όλο το παιχνίδι, το οποίο ελέγξαμε και στα δύο ημίχρονα.

Προηγηθήκαμε με πολύ ωραία προσπάθεια του Πίττα, δεν δεχτήκαμε ευκαιρίες, στον αντίποδα εμείς θα μπορούσαμε να είχαμε και μεγαλύτερο σκορ, ιδίως με τις ευκαιρίες που βρήκαμε στο τέλος. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για σήμερα, από αύριο έχουμε δουλειά για το επόμενο παιχνίδι.

Είμαι λίγο καιρό στην ομάδα, αλλά ουδείς παίκτης είναι τυχαία στο ρόστερ, είμαι πολύ χαρούμενος από την ποιότητα των παικτών. Είναι δική μας δουλειά να τους εξελίξουμε ατομικά και ως ομάδα. Δεν είμαστε μάγοι, πήραμε μια ομάδα που είχε κάποια καλά πράγματα και θέλουμε να τα βελτιώσουμε. Εγώ πιστεύω μόνο στην καθημερινή δουλειά».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο