Τι στο καλό γίνεται στον ΑΠΟΕΛ;

Αλήθεια, υπάρχει κανείς που να μπορεί να εξηγήσει τι πραγματικά συμβαίνει στον ΑΠΟΕΛ; Υπάρχει κανείς που να μπορεί να δώσει μια σαφή απάντηση στα πολλά ερωτήματα που έχουν οι φίλοι της ομάδας, βλέποντας την να οδεύει από το κακό στο χειρότερο; Υπάρχει κανείς που να μας εξηγήσει γιατί οι ποδοσφαιριστές βγάζουν αυτή την απογοητευτική εικόνα; Τι στο καλό προγραμματισμός έγινε, ποιος έφερε αυτούς τους ποδοσφαιριστές και εν τέλει ποιος θα αναλάβει την ευθύνη;

Κανείς δεν μπορεί να υπογράψει ότι μια ομάδα μπορεί να πάρει σβάρνα τους τίτλους. Ότι ο ΑΠΟΕΛ των επτά σερί πρωταθλημάτων, θα κάθετε εσαεί στον θρόνο του. Ωστόσο, όλοι θα ανέμεναν ότι ακόμα και στα κακά της, η ομάδα θα μπορούσε να το παλέψει, θα παρουσιαζόταν διεκδικητική στον αγωνιστικό χώρο και εν ολίγοις δεν θα διασυρόταν. Αντί αυτού, από την αρχή της σεζόν, βλέπουμε μια ομάδα που δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος. Ποδοσφαιριστές, χωρίς πάθος, χωρίς έμπνευση, χωρίς καθαρό μυαλό, με μία ψυχολογία καταρρακωμένη.

Και να φανταστείτε ότι διαχρονικός στόχος είναι το νταμπλ και η καλή πορεία σε Ευρωπαϊκό όμιλο. Όπως πάει όμως, όχι μόνο πρωτάθλημα-αυτό πρέπει να θεωρείται δεδομένο- δεν μπορεί να κερδίσει, αλλά ούτε ακόμα να διεκδικήσει Ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω της πρώτης εξάδας.

Και πώς να διεκδικήσει θέση στην εξάδα, όταν μετά από δέκα αγωνιστικές, η ομάδα βρίσκεται στη 11η θέση με 10 βαθμούς, με απολογισμό 2 νίκες, 4 ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες; Έχοντας πετύχει 6 τέρματα και έχοντας δεχτεί 10; Όταν αγνοεί τη νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια, εκ των οποίων μόνο σε ένα αγώνα κατάφερε να σκοράρει!

«Νιώθω άβολα να επαναλαμβάνω τα ίδια πράγματα και να μην αιτιολογούμε αυτό που λέμε. Η εικόνα δεν μας δικαιώνει. Αυτό που ισχύει είναι ότι βλέπουμε στο γήπεδο. Αυτός ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να πάει μακριά», ανέφερε μετά το τέλος του προχθεσινού αγώνα ο Νεκτάριος Πετεβίνος. Λόγια που φανερώνουν το πραγματικό μέγεθος του προβλήματος…

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο