"Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία"

Ο εκρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο και στην εκπομπή "τρανζίσιον" την ήττα από την ΑΕΛ και την ανακοίνωση Παπαχαραλάμπους. 

Για το παιχνίδι με την ΑΕΛ: 

"Με βάση τα αποτελέσματα ήταν μια ευκαιρία για την Ανόρθωση να αποσπαστεί κι άλλο από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Δεν τα Καταφέραμε γιατί δεν παίξαμε καλά. Από κάθε ήττα πρέπει να μαθαίνεις, και αυτό θα κάνουμε έτσι ώστε με την Ένωση να παρουσιαστούμε καλύτερα για τη νίκη.

Θα μπορούσαμε να συζητήσουμε ότι 11 παίκτες μας ήταν σε διαδικασίας να παίζουν παιχνίδια κάθε τρεις ημέρες. Η σημασία των αγώνων δημιούργησε ένα διάστημα προετοιμασίας που δεν ήταν το ιδανικό. Εμείς δεν θέλουμε να αποτύχουμε.

Προφανώς και η ΑΕΛ μπορεί να εκφράσει τα παράπονα της. Είδαμε μια φάση να σημειώνεται ως αυτογκόλ και να δίνεται οφσαιντ. Εκεί ισοφαρίζαμε. Δεν λέμε να μας ευνοεί οποιοσδήποτε, αλλά παρατηρείται ένα φαινόμενο να δίνεται βαρύτητα σε φάσεις που λένε ότι ευνοείται η Ανόρθωση. Όπως έχουμε απαιτήσεις από τους εαυτούς μας τις ίδιες έχουμε και αυτούς που αποτελούν κομμάτι του παιχνιδιού".

 

Για την ανακοίνωση του Ανδρέα Παπαχαραλάμπου: (Δείτε την ΕΔΩ)

"Θα θέλαμε να κάνουμε μια ξεκάθαρη τοποθέτηση. Για εμάς φαίνεται ότι αγνοεί την κατάσταση που έχει ο ίδιος δημιουργήσει. Δεν έχουν μείνει μέλη να συνεδριάζουν. Θα πως μια ρήση του Αινσταϊν. Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Ο κ. Παπαχαραλάμπους συνεχίζει να προσβάλλει εκείνους που τον διόρισαν και διερωτόμαστε πόσο ακόμα θα είναι εκεί. Θα μπορούσε να μπει κάποιος τον πειρασμό να μεταφέρει αρκετά. Δεν μπορούμε να δίνουμε βάση σε πράγματα που επιλέγει να αναφέρνει. Μας έχουν κάνει ζημιά όλα αυτά στον αγώνα με τη Βασιλεία. Αυτό που πρέπει να συμβεί είναι οι αρμόδιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο