Προσωπική απόφαση Καραπατάκη - Πως έγινε το όλο στόρι

Νέες εξελίξεις λοιπόν στην ΑΕΚ.

Τέλος ο Κόντε και ο Καρίγιο (και οι συνεργάτες του) με τον Σωφρόνη Αυγουστή να είναι έτοιμος να αναλάβει τους κιτρινοπράσινους. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως.

Η αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ δεν ήταν καθόλου καλή και ο υπαίτιος για αυτό σε μεγάλο βαθμό ήταν ο Κόντε. Επίσης είχαμε και δύο προπονητές (Κανέδα-Καρίγιο) οι οποίοι δεν μπόρεσαν να μας δείξουν κάτι το αξιόλογο, σύμφωνα πάντα με το ρόστερ που είχαν.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα η διοίκηση της ομάδας ήταν εξαιρετικά απογοητευμένη και δεν ήταν ευχαριστημένη από τις συνεχόμενες κακές εμφανίσεις.

Τη Δευτέρα το πρωί ο Πρόεδρος Άντρος Καραπατάκης πήγε στην προπόνηση, τα είπε με τους Κόντε και Καρίγιο και στη συνέχεια διευθετήθηκε για τη νύχτα μια  συνάντηση του Δ.Σ της ΑΕΚ.

Από πλευράς Προέδρου υπήρχε η τάση για να τους δοθεί χαρτί απόλυσης πριν το ματς της Τετάρτης κόντρα στην ΑΕΛ, φαίνεται ότι αυτό συζητήθηκε στη συνάντηση που είχαν και πάρθηκε η σχετική απόφαση.

Οι ανακοινώσεις απομάκρυνσης βγήκαν σήμερα το πρωί, η διοίκηση έκανε τα διαβήματα της προς τον Σωφρόνη Αυγουστή και κάπως έτσι είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί ο νέος προπονητής των κιτρινοπρασίνων.

Επί της ουσίας ο Άντρος Καραπατάκης το πήρε πάνω του, θέλει να δει την ΑΕΚ αλλαγμένη και έτσι αποφάσισε τη λύση της συνεργασίας με τους Κόντε, τον Καρίγιο και τους βοηθό προπονητή και αναλυτή.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο