Θα σπάσει το αρνητικό σερί ή πάλι τα ίδια;

Ο ΑΠΟΕΛ φιλοξενεί σήμερα τη Δόξα (17:00) για το εξ αναβολής παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και καλείται μέσα από αυτό το παιχνίδι να κάνει ένα νέο ξεκίνημα... Έχει καταντήσει κλισέ και κουραστικό για τους 'γαλαζοκίτρινους' το τελευταίο διάστημα η φράση μιας νέας αρχής, όμως εδώ που είναι ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει άλλη επιλογή. 

Είναι αντιληπτό ότι αν η Δόξα σήμερα καταφέρει και κερδίσει τον ΑΠΟΕΛ, όπως έπραξε ο Ολυμπιακός την προηγούμενη αγωνιστική, θα προσπεράσει ακόμη πιο πολύ τη σημερινή του αντίπαλο, αφού θ' αυξήσει τη διαφορά στο +7, με την ομάδα του Μακάρθι να εξακολουθεί να βρίσκεται σε επικίνδυνη ζώνη. Ένα παράξενο σενάριο που όλοι απεύχονται. 

Από το παιχνίδι στο 'Τάσος Μάρκου' έχει να κερδίσει ο ΑΠΟΕΛ (20 Σεπτεμβρίου) στο πρωτάθλημα, χάθηκαν πάρα πολλοί βαθμοί και σήμερα είναι μία ευκαιρία ώστε ο ΑΠΟΕΛ, να σπάσει επιτέλους αυτή την κατάρα που υπάρχει στον Αρχάγγελο. 

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ αδιαμφισβήτητα θα προχωρήσεις σε αρκετές αλλαγές για το σημερινό παιχνίδι, όμως κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το πλάνο του αφού κανείς δεν ξεχώρισε από το ματς με τον Ολυμπιακό, έτσι όλων οι θέσεις παίζονται. Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε μία δυσχερέστατη θέση και όλοι πλέον αντιλαμβάνονται ότι μόνο το τρίποντο και οι τρεις βαθμοί σήμερα, θ’ αλλάξουν κάπως το κλίμα.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο