"Στη FIFA παίκτες του ΑΠΟΕΛ και της Ανόρθωσης"

Την αποκάλυψη ότι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ και της Ανόρθωσης έχουν προσφύγει στη αρμόδια επιτροπή της ΦΙΦΑ, έκανε ο Σπύρος Νεοφυτίδης, με αφορμή τη κερδισμένη μάχη του Κλέιμαν. 

Απόσπασμα των δηλώσεων του στο ραδιόφωνο του Active:

Δικαιώθηκε ο Κλέιμαν μετά την προσφυγή που έκανε, έτσι; «Δεν είναι μόνο του Μπόρις, υπάρχουν και άλλοι δύο Σέρβοι ποδοσφαιριστές από την Ελλάδα που κέρδισαν προσφυγές για χρήματα της εποχής του κορωνοϊού. Στα δικά μας, θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σημαντική απόφαση για τρεις λόγους. Με αυτή την απόφαση η ΦΙΦΑ φαίνεται ότι δεν αποδείχθηκε ότι διακόπηκαν τα πρωταθλήματα λόγω ανωτέρας βίας».

Γιατί πήρε 17.500 ευρώ ο Κλέιμαν; «Τα δεδουλευμένα του, μισθούς Μαρτίου, Απριλίου και Μαΐου»

«Οι ποδοσφαιριστές που δεν συμφώνησαν με τα σωματεία τους έχουν το δικαίωμα να το πράξουν για περίοδο 12 μηνών. Και όσοι το πράξουν έχουν μεγάλες πιθανότητες να κερδίσουν».

Πόσοι παίκτες έχουν προσφύγει; «Δεν μπορώ να γνωρίζω. Ξέρω ότι προχώρησαν σε προσφυγές και παίκτες μεγάλων ομάδων τις πρώτης εξάδας. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν αποδέχθηκαν τους διακανονισμούς. Μπορεί να είναι παίκτες που δεν παίζουν σήμερα στις ομάδες τους».

Μπορείς να μας πεις ποιες ομάδες αφορά; «Σίγουρα υπάρχουν παίκτες από τον ΑΠΟΕΛ απ’ ότι γνωρίζουμε και ένας παίκτης της Ανόρθωσης που είναι ανοικτή η υπόθεση εξ όσων γνωρίζω»

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο