Η πρώτη του Μακάρθι, η ατάκα του Μερκή και η συνέχεια

Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε για πρώτη φορά με τον Μικ Μακάρθι στον πάγκο και έκανε μια καλή αρχή στην αντεπίθεση που θέλει να κάνει στο πρωτάθλημα. Μια αντεπίθεση που μπορεί να αρχίσει από τη νίκη επί της Δόξας, η οποία δεν ήρθε με σούπερ εμφάνιση, αλλά με μια ουσιαστική εμφάνιση. Ο ΑΠΟΕΛ, όπως είπε και ο Μερκής μπήκε για να κερδίσει και όχι για να θέλξει με την εικόνα του. Άλλωστε είναι αυτοί που έχουν σημασία στο τέλος της ημέρας.

Η ατάκα του Μερκή μετά το τέλος του αγώνα τα λέει όλα. «Ντρεπόμαστε για τη θέση που βρίσκεται η ομάδα». Αυτή η δήλωση τα λέει όλα. Σαφώς και δεν έδωσε περισσότερα για να πάρει περισσότερα ο ΑΠΟΕΛ. Το παιχνίδι με τη Δόξα μπορεί να δώσει στον ΑΠΟΕΛ την ψυχολογία που έλειπε και να χτίσει ένα καλό σερί που θα του δώσει το δικαίωμα να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Για τον ΑΠΟΕΛ κάθε παιχνίδι είναι πλέον τελικός εάν θέλει να αφήσει τα χαμηλά της βαθμολογίας και να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα. Η προσοχή είναι στη Νέα Σαλαμίνα και πως ο ΑΠΟΕΛ θα κάνει το 2 στα 2 για να πλησιάσει κι άλλο την εξάδα από την οποία είναι στο -3.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο