Εχει τόσα πολλά να κάνει ο Σοφρώνης

Δεν προκαλεί καμία έκπληξη ο ήττα-αποκλεισμός της ΑΕΚ από την ΑΕΛ. Τα σημάδια ήταν πολλά και έντονα εδώ και καιρό για τις αγωνιστικές αδυναμίες της ομάδας. Οι Λαρνακείς με όλες τις λανθασμένες επιλογές των τελευταίων ετών (Μουρίγιο, Κόντε, Κανέδα, Καρίγιο) έκαναν βήματα προς τα πίσω. 

Οι πρωτοβουλίες του Προέδρου Καραπατάκη ήταν ορθές, η αποφασιστικότητα να διορθωθούν οι παθογένειες σημαντική. 
Σαφώς και ο Σοφρώνης Αυγουστή μπορεί να επαναφέρει την ΑΕΚ στα ίσια μονοπάτια. Δεν μπορούσε να κάνει τίποτα σε 24 ώρες, ούτε και μπορεί, όση ικανότητα και να διαθέτει, να αλλάξει άμεσα την εικόνα. Η βελτίωση θα έρθει σταδιακά και θα χρειαστούν πολλές κινήσεις.

Υπάρχουν σοβαρές αδυναμίες στο ρόστερ και από άποψη μονάδων και γενικής συνοχής. Ακόμη και έτσι, η εικόνα θα μπορούσε να ήταν καλύτερη και ιδού το πρώτο σημείο αναφοράς στην αποστολή του Αυγουστή μέχρι τον Ιανουάριο.Φυσιολογικό ανέβασμα, μία σεβαστή συγκομιδή βαθμών που θα της επιτρέψει να είναι σε τροχιά Ευρώπης. Από εκεί και πέρα μετεγγραφές με παίκτες που πρωτίστως θα βοηθήσουν άμεσα, αλλά θα ταιριάξουν σε ένα πιο μακροπρόθεσμο πλάνο, βασισμένο στο αγωνιστικό μοντέλο Αυγουστή. Στο κάτω κάτω η πρόσληψη του έγινε για να επαναφέρει την ΑΕΚ στα ψηλά επίπεδα προηγουμένων ετών. Το εγχείρημα θέλει και χρόνο και σταδιακά-σίγουρα βήματα και υπομονή..

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο