Η Ανόρθωση θέλει κορυφή και η ΕΝΠ να ξεκολλήσει

Ο τίτλος αποτυπώνει τη βαθμολογική θέση των δυο ομάδων. Η Ανόρθωση βρίσκεται στην κορυφή με συγκάτοικο τον Απόλλων και η ΕΝΠ στην τελευταία θέση μαζί με τον Εθνικό. Οι δυο ομάδες θέλουν τη νίκη προκειμένου να κάνουν ακόμη ένα βήμα προς το στόχο τους. Οι γηπεδούχοι για την κατάκτηση του τίτλου και οι βυσσινί για την παραμονή στην κατηγορία. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο "Αντώνης Παπαδόπουλος", στις 16:00.

Η Ανόρθωση την περασμένη εβδομάδα ηττήθηκε από την ΑΕΛ στο Τσίρειο και έχασε το μαξιλαράκι των τριών βαθμών. Πλέον συγκατοικεί με τον Απόλλων και σήμερα σε ένα εύκολο θεωρητικά παιχνίδι θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες, ώστε να επαναφέρει τη διαφορά στο τρίποντο και ταυτόχρονα να μεταφέρει την πίεση στον Απόλλων που αγωνίζεται αύριο με την ΑΕΛ.

Η ΕΝΠ θα πάει στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" αναγνωρίζοντας πλήρως τις δυσκολίες του αγώνα. Ωστόσο, θα ταξιδέψει στη Λάρνακα με απαιτήσεις και αισιοδοξία, γεγονός που πηγάζει από τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας. Η ΕΝΠ μετρά τέσσερις σερί ισοπαλίες, με τις τρεις εξ αυτών να είναι 0-0 και η άλλη 1-1.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο