ΑΠΟΕΛ: Άλλαξε την κατάλληλη στιγμή

Για 11 αγωνιστικές ο ΑΠΟΕΛ δεν ήταν αυτός που όλοι ήλπιζαν στην ομάδα να δουν στη φετινή χρονιά. Σε κανένα παιχνίδι δεν παρουσίασε την ποιότητα του στον αγωνιστικό χώρο και γενικά ο ΑΠΟΕΛ έδειχνε να μην μπορεί να ανταποκριθεί.

Στη 12η αγωνιστική όμως, ήρθε η πιο γεμάτη εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ στη φετινή σεζόν με παίκτες που έδειχναν να μην μπορούν, να βγάζουν εξαιρετική εικόνα στο γήπεδο. Ο Ατζίλι παρουσίασε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο, ενώ ο Κλωναρίδης πέτυχε χατ τρικ. Όλα αυτά άργησαν να βγουν, χάθηκε μπόλικος χρόνος, ωστόσο «κάλλιο αργά παρά ποτέ». Η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση της ομάδας δείχνει να ανεβαίνει την κατάλληλη στιγμή.

Πριν από το αιώνιο ντέρμπι, ο ΑΠΟΕΛ φαίνεται να βρίσκει τα πατήματα του και έχει μπροστά του ένα παιχνίδι που μπορεί να του δώσει περισσότερα από ένα τρίποντο. Οι γαλαζοκίτρινοι γνωρίζουν πολύ καλά τι μπορεί να δώσει μια νίκη επί της Ομόνοιας και εκεί επικεντρώνονται, έτσι ώστε να πετύχουν την 3η τους σερί νίκη και να συνεχίσουν την αντεπίθεση τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο