«Το Δ.Σ. είμαι εγώ κι ο εαυτός μου. Αν με σαντανώσουν ή με στείλουν στο ψυχιατρείο, ...»

Την έντονη συφορία του με μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού υπογράμμισε ο Χριστόφορος Τορναρίτης, ο οποίος αποκάλυψε πως έχει προγραμματίσει συναντήσεις με ΚΟΑ και αρχιτέκτονα για τη βελτίωση των αποδυτηρίων του Μακαρείου και ανέγερση νέου προπονητικού κέντρου.

«Πάλευα για 10 χρόνια να βρω το λάθος και τώρα ανακαλύπτω ότι ο μεγαλύτερος εχθρός είναι αυτοί που είναι γύρω από την ομάδα. Μας λένε για τον Πετράκη, μας λένε προσβλητικά λόγια για τους ποδοσφαιριστές. Αυτή η πορεία είναι μια συγκυρία παραγόντων. Μιλώ με τις ώρες με τους ποδοσφαιριστές και βλέπω να μου λένε για τον έναν και τον άλλον. Τους φαίνεται παράξενο που κερδίσαμε με 3-2 την Καρμιώτισσα. Έπρεπε να κερδίσουμε με 11-0. Λένε ακόμα και για τον Σεραφείμ ότι δεν κάνει!

Έπρεπε να φέρουμε προπονητή των 30.000 ευρώ για να πιάσει εφτά βαθμούς σε δύο αγώνες και όχι έξι. Για να καταλάβετε, έχω ραντεβού με τον αρχιτέκτονα για το γήπεδο. Την Πέμπτη, έχω ραντεβού με τον ΚΟΑ. Θα φτιάξουμε τα αποδυτήρια στο Μακάρειο επειδή μπαίνεις μέσα και κρατάς τη μύτη σου. Τρέχουμε την ομάδα και ακούμε όλα αυτά. Την άλλη φορά μπορεί να κατεβώ κάτω και να τους μουστουνιάσω. Έκανα θεραπείες με γιατρούς, αλλά κάποτε ξυπνά το σκουλούτζι.

Το καλοκαίρι έλεγαν ότι με τον Πετράκη θα πάμε διαβάθμιση. Μας λένε ποιοι θα παίξουν και βγάζουν ενδεκάδες από το social media. Το λέω για να το καταλάβουν όλοι. Το δ.σ. είμαι εγώ και ο εαυτός μου. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα. Έχουμε δύο ισάξιες ενδεκάδες. Είναι πολύ δύσκολο να βγάλεις και 20άδα. Ο μόνος μας εχθρός είναι ο κακός μας εαυτός», δήλωσε στον Super Sport FM ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος των «μαυροπράσινων», ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για...

...την τελευταία επιτυχία κόντρα στην Καρμιώτισσα: «Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι για κανένα. Η Καρμιώτισσα είναι μια καταπληκτική ομάδα και μπορεί να κάνει ζημιά από το πουθενά. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αυτά που γίνονται, όμως, μου χαλούν τη διάθεση. Αν με σαντανώσουν θα ξεκινήσουμε να πάμε προς τα κάτω. Έχω σκοτώσει τον εγωισμό μου από το 2009».

...την επιλογή του Κώστα Σεραφείμ ως προπονητή του Ολυμπιακού: «Στη ζωή όλα μπορούν να αλλάξουν σε ένα λεπτό. Κάθε στιγμή μπορεί να γίνει κάτι καινούργιο. Αυτή τη στιγμή, έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στον κ. Σεραφείμ. Είναι ο πιο στενός μου συνεργάτης. Έχει τεράστιες ποδοσφαιρικές γνώσεις. Έχουμε βοηθό τον κ. Πολυκάρπου που ήταν βοηθός του Πάμπου. Δεν θα μπορούσε να μου στείλει ο Θεός κάτι καλύτερο».

...την ενίσχυση τον Ιανουάριο: «Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό. Θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει τον επόμενο μήνα. Αν χρειαστεί να ενισχυθούμε, θα ενισχυθούμε».

...τις ενέργειες που γίνονται για το προπονητικό κέντρο και το γήπεδο: «Μας έχουν δώσει δύο πολύ καλές επιλογές. Η μια περίπτωση είναι κοντά στο ΓΣΠ και η άλλη κοντά στο Τσέρι. Θα προχωρήσουμε τάχιστα με το προπονητικό κέντρο και στην πορεία θα δούμε τι θα κάνουμε με το γήπεδο. Αν δεν με στείλουν στο ψυχιατρείο αυτοί που είναι γύρω από την ομάδα, ναι είμαι αποφασισμένος».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο