Κύριε Μπεργκ, υπάρχει πρόβλημα και μάλιστα μεγάλο

Αν έλεγες σε κάποιον ότι πριν τα παιχνίδια με Ένωση, Ολυμπιακό, Δόξα, Νέα Σαλαμίνα και Ερμή ότι η Ομόνοια θα κέρδιζε μόλις τρεις βαθμούς σίγουρα θα σε έβγαζε τρελό. Άλλωστε η Ομόνοια δεν έδειχνε με την εικόνα της (πριν από αυτά τα παιχνίδια) ότι μπορεί να χάσει τόσους πολλούς βαθμούς σε τέτοια παιχνίδια που δεν είναι καν ντέρμπι. 

Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι η Ομόνοια έχει πρόβλημα και μάλιστα μεγάλο. Τα πολλά σερί παιχνίδια και η διαχείριση μπλόκαραν την Ομόνοια που ακόμα ψάχνει ισορροπία μεταξύ Κύπρου και Ευρώπης. Μπορεί στην Ευρώπη να κάνει καλά παιχνίδια, ωστόσο στο πρωτάθλημα παραπαίει. Μπορεί να ακούγεται πολύ άσχημα, αλλά όντως η Ομόνοια παραπαίει. 

Μια ομάδα που είναι σε ελεύθερη πτώση και πρέπει να σταματήσει άμεσα πριν χάσει το τρένο της Ευρώπης αρχικά, καθώς ο στόχος του πρωταθλήματος είναι ήδη εννέα βαθμούς πίσω. Σαφώς είναι βαθμοί που μπορούν να καλυφθούν, αλλά η εικόνα της ομάδας δεν λέει το ίδιο. Ο Χένινγκ Μπεργκ έχει μεγάλη ευθύνη όπως και οι ποδοσφαιριστές. Υπάρχει πρόβλημα και θα πρέπει άμεσα να λυθεί, έτσι ώστε η ομάδα να βρει τα πατήματα της και να επιστρέψει στις νίκες.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο