Φίλιππου για Ιάκομπ: «Φαίνεται ότι υπάρχει μια πικρία. Ξέχασε να πει ότι...»

Λίγες ώρες πριν τη χθεσινοβραδινή αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο Δασάκι (0-3) είδαν το φως της δημοσιότητας στην Κύπρο οι δηλώσεις του πρώην άσου του Εθνικού Άχνας, Αλεξάντρου Ιάκομπ.

Κληθείς να σχολιάσει τους ισχυρισμούς του Ρουμάνου στόπερ, ο πρόεδρος του Εθνικού, Κίκης Φιλίππου, ανέφερε στον Super Sport fm 104.0: «Μου τα έχουν μεταφέρει. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, αφού θέλει να κάνει αποκαλύψεις, λέει ότι το υποψιάστηκε. Ευτυχώς που δεν είπε ότι του είπαν κάποιοι να έρθει ισοπαλία αυτό το παιχνίδι. Υπάρχει μια επιτροπή, να τον καλέσει να καταθέσει. Δεν πρέπει να παρασυρόμαστε.

Μιλά για τον Κότο Παγές που πέτυχε πέντε πέναλτι και έχασε το πέναλτι σ’ εκείνο το παιχνίδι. Ξεχνά να πει ότι, όταν έχασε το πέναλτι, ο Κότο πέτυχε το δεύτερο γκολ. Ξεχνά να πει ότι ο ίδιος έκανε το λάθος και δεχθήκαμε το πρώτο γκολ.

Είπε ότι δεν θα ερχόταν στην Κύπρο. Εμείς τον απορρίψαμε την επόμενη χρονιά και πήγε στην Πάφο. Φαίνεται υπάρχει μια πικρία. Γιατί ήρθε και την επόμενη χρονιά στην Κύπρο, αφού έβλεπε κάποια πράγματα; Δείτε τι κάνει στην φάση του πρώτου γκολ. Ευτυχώς που δεν είπε ότι του είπαμε, αλλά ότι υποψιάστηκε. Σήμερα το απόγευμα έχουμε συνάντηση. Στο Δ.Σ. μας υπάρχουν τρεις δικηγόροι και θα δούμε πώς θα αντιδράσουμε».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο