Καρμιώτισσα-Νέα Σαλαμίνα: Από τη μια το άλμα… από την άλλη το πρώτο διπλό 

Ντέρμπι για την κάτω ζώνη σήμερα ανάμεσα σε Καρμιώτισσα και Νέα Σαλαμίνα. Οι δυο ομάδες που έχουν μια θέση διαφορά στον βαθμολογικό πίνακα θέλουν την νίκη η οποία θα τους βοηθήσει ενόψει τις δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί. 

Η Καρμιώτισσα βρίσκεται στην 11η θέση με 11 βαθμούς και βρίσκεται στο +3 από την Νέα Σαλαμίνα η οποία είναι στην 12η θέση με 8. 

Η ομάδα του Χρύση Μιχαήλ η οποία προέρχεται από δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα και να κάνει το βαθμολογικό άλμα και να περιμένει να δει που θα την φέρει (θέση) το τέλος της αγωνιστικής. 

Από την άλλη η Νέα Σαλαμίνα ψάχνει το πρώτο της διπλό μετά από 5 αγώνες. Μετρά μια ισοπαλία ενώ δέχθηκε 4 ήττες και η ομάδα του Σάββα Δαμιανού θέλει το διπλό για να ανασάνει.

Ένα διπλό που θα αλλάξει και πάλι στην ψυχολογία των παικτών της ομάδας για τη συνέχεια. Η Νέα Σαλαμίνα βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση ωστόσο εκφράζεται η αισιοδοξία πως η ομάδα θα βρει τον δρόμο της και θα αποφύγει τις περιπέτειες. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο