Ανακοίνωση Ολυμπιακού για το γηπεδικό ζήτημα

Ο Ολυμπιακός με την πιο κάτω ανακοίνωση αναφέρεται στο γηπεδικό ζήτημα.

Αναλυτικά:

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 03.12.2020 – ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ένα όνειρο πολλών ετών για ολόκληρο το οικοδόμημα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ άρχισε να γίνεται πραγματικότητα. Μετά την πρόθεση για παραχώρηση γης για τη κατασκευή νέου γηπέδου και προπονητικών εγκαταστάσεων πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία του ΚΟΑ με σκοπό την τροχοδρόμηση των απαραίτητων διαδικασιών για ανέγερση ενός σύγχρονου προπονητικού κέντρου και γηπέδου που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες της ποδοσφαιρικής μας ομάδας και θα αποτελέσει το ΣΠΙΤΙ του κάθε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Στη συνάντηση, η οποία έγινε μέσα σε άριστο κλίμα, παρευρέθηκαν εκ μέρους του Σωματείου μας ο Πρόεδρος Αλέξης Μαυρομμάτης και ο Γενικός Αρχηγός του Ποδοσφαιρικού τμήματος Χριστόφορος Τορναρίτης ενώ εκ μέρους του ΚΟΑ παρέστησαν ο Προέδρος Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο προϊστάμενος οικονομικής διαχείρισης Βάσος Κουτσιούντας, ο προϊστάμενος τεχνικών υπηρεσιών Δημήτρης Παρτέλλας και οι λειτουργοί Βασίλης Ζούμπος (τεχνικές υπηρεσίες) και Ανδρέας Μαρκίδης (Διοίκηση).

Αναμφίβολα πρόκειται για μια πολύ συγκινητική στιγμή μέσω της οποίας ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα μπορέσει να διατηρήσει και να συνεχίσει την ένδοξη ιστορία του.

#OlympiakosNicosiaFC"

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο