Με νίκη ισοφαρίζει το ρεκόρ του 

Μέχρι στιγμής είναι για πολλούς η μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος αλλά όσοι είναι κοντά στον Ολυμπιακό και βλέπουν την δουλειά που γίνεται η βαθμολογική του θέση αλλά και η εικόνα που βγάζει σε κάθε παιχνίδι μόνο έκπληξη δεν προκαλεί. 

Ο Ολυμπιακός ο οποίος φιλοξενείται σήμερα από την ΑΕΚ είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς και αν κερδίσει τότε θα ισοφαρίσει το ρεκόρ του της χρονιάς 2000-2001 όπου στις 13 πρώτες αγωνιστικές μάζεψε 25 βαθμούς ενώ τώρα σε 12 αγώνες μετρά 22. 

Τότε πέτυχε 7 νίκες, δέχθηκε μόλις 2 ήττες και έφερε τέσσερεις ισοπαλίες, ενώ φέτος σε 12 αγώνες μετά 7 νίκες, 4 ήττες και μόλις μια ισοπαλία. 

Ο Ολυμπιακός θέλει να παραμείνει στα ψηλά ενώ παραμένει αήττητος περισσότερο από ένα μήνα. Οι νίκες έρχονται αγωνιστική με αγωνιστική και ο Ολυμπιακός άφησε από κάτω του ΑΕΚ, Πάφο, Ομόνοια ΑΠΟΕΛ και σίγουρα στόχος είναι η παραμονή της ομάδας στην πρώτη εξάδα.

Πάντως η ομάδα του Κώστα Σεραφείμ έχει όλα τα φόντα για να φύγει με το διπλό από την Αρένα το οποίο θα της επιτρέψει να συνεχίσει τον δρόμο της προς την πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο