«Η Νέα Σαλαμίνα υπέφερε, με όλη τη σημασία της λέξης»

Μολονότι η ομάδα του στραβοπάτησε εκ νέου απέναντι σε άμεσο ανταγωνιστή της για την παραμονή, ο Δημήτρης Κυριακίδης εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της Καρμιώτισσας εν όψει του β' γύρου του πρωταθλήματος.

«Κάναμε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο η Νέα Σαλαμίνα υπέφερε με όλη τη σημασία της λέξης. Θέλαμε οπωσδήποτε να κερδίσουμε, δεν τα καταφέραμε, κρατάμε την προσπάθεια του β΄μέρους. Θα κοιτάξουμε να διορθώσουμε όσα λάθη κάναμε και πάμε για το β’ γύρο.

Η ομάδα έχει δείξει ότι παρουσιάζεται πολύ καλύτερη κόντρα σε μεγαλύτερους αντιπάλους. Στον α’ γύρο χάσαμε περισσότερους βαθμους κόντρα σε ισοδύναμες ομάδες με τους ίδιους στόχους. Πρέπει ν' αφήσουμε αυτό το παιχνίδι και να πάμε για το καλύτερο δυνατό», σχολίασε ο Ελλαδίτης τερματοφύλακας.

«Ήταν μια ανάσα για μας αυτή η νίκη, παιχνίδι με παιχνίδι θέλουμε να παίρνουμε τους πόντους, πλέον πάμε σε όλα τα παιχνίδια για τη νίκη, με την έλευση του νέου προπονητή γεμίζει σιγά-σιγά το σακούλι», δήλωσε από πλευράς της Νέας Σαλαμίνας ο Κύπρος Χριστοφόρου.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο