«Από ένστικτο οπισθοχωρήσαμε, από δω και πέρα ευελπιστώ να...»

Τη βαθμολογική σημασία της πρώτης εκτός έδρας νίκης της Νέας Σαλαμίνας στο πρωτάθλημα υπογράμμισε στις δηλώσεις του μετά το 1-0 επί της Καρμιώτισσας ο Σάββας Δαμιανού.

«Είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε μια από τις εκπλήξεις του πρωταθλήματος με καλές εμφανίσεις απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους. Ευτυχήσαμε να πετύχουμε ένα όμορφο γκολ,  είχαμε μια ξεκάθαρη ευκαιρία για το 2-0, στη συνέχεια ανέβασε στροφές η Καρμιώτισσα, που ήταν καλύτερη στις αρχές του β’ μέρους.

Ήταν φυσιολογικό για τη Νέα Σαλαμίνα σε αυτή τη βαθμολογική θέση να θες να κρατήσεις το αποτέλεσμα. Από ένστικτο οπισθοχώρησαν τα παιδιά, όμως στη συνέχεια ανεβάσαμε τις γραμμές και είχαμε άλλη μια ευκαιρία να σκοράρουμε. Είχε μεγάλη βαθμολογική σημασία αυτό το παιχνίδι, ζητούμενο ήταν οι βαθμοί, τους οποίους και πήραμε. Από δω και πέρα ευελπιστώ να φτιάξουμε μια ομάδα που να κρατά μπάλα, να δημιουργεί ρήγματα στον αντίπαλο και μέσα από κατοχή, ώστε να αποφορτίσουμε και την άμυνά μας που δέχεται περισσότερη πίεση απ’ όση θα έπρεπε.

Οι παίκτες είναι εξουθενωμένοι, να ξέρει ο κόσμος ότι όλοι δουλεύουμε πολύ σκληρά για καλύτερες μέρες και μια καλύτερη θέση στον πίνακα, που αξίζει σε αυτό το μεγάλο σωματείο», ανέφερε ο τεχνικός της προσφυγικής ομάδας.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο