Οι ατάκες του Λούφτνερ ήταν πιο… φαρμακερές από το τέρμα του

Κατώτερος των περιστάσεων, αλλά συνεπής στη φυματική εικόνα που βγάζει από την αρχή της τρέχουσας περιόδου ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε 3-0 από την Ομόνοια και υπέστη ένα σημαντικό πισωγύρισμα στην κούρσα για μια θέση στην πρώτη εξάδα.

«Ξέραμε ακριβώς τι να περιμένουμε από τον αντίπαλο. Σημαδεύουν διαρκώς τον επιθετικό τους. Δεν τους το επιτρέψαμε. Ξέραμε επίσης ότι μπορούμε να τους κάνουμε ζημιά μέσα από τις στημένες μπάλες και το καταφέραμε», δήλωσε μετά το παιχνίδι στην Cablenet ο Μίχαελ Λούφτνερ.

Μέσα σε λίγες προτάσεις ο Τσέχος περιέκλεισε όλες τις παθογένειες των «γαλαζοκιτρίνων» και «έντυσε» με λόγια την αγωνιστική τους χρεοκοπία. Πέντε μήνες μετά την έναρξη της προετοιμασίας του ο ΑΠΟΕΛ έχει φτάσει (καταντήσει) να έχει έναν μονοδιάστατο και προβλέψιμο τρόπο παιχνιδιού, ενώ ταυτόχρονα αδυνατεί να αμυνθεί αποτελεσματικά σε στατικές φάσεις, ήτοι όταν έχει επαρκή χρόνο να οργανωθεί και αριθμητικό πλεονέκτημα έναντι του αντιπάλου.

Πικρές και συνάμα μεγάλες αλήθειες για τον επί επταετία πρωταθλητή που πονούν περισσότερο κι από το τέρμα, με το οποίο ο Τσέχος άνοιξε το σκορ και μαζί το δρόμο για τον τερματισμό του αήττητου 27 αγώνων πρωταθλήματος των «γαλαζοκιτρίνων» έναντι του «τριφυλλιού»…

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο