«Έχουμε φτάσει στο απροχώρητο, προτιμώ να μην κάνω προπόνηση»

Την κατάσταση που τον οδήγησε μετά την εντός έδρας επικράτηση της Καρμιώτισσας επί του ΑΠΟΕΛ (1-0) να μιλήσει για παραίτηση ανέλυσε ο Χρύσης Μιχαήλ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ACTIVE ο Κύπριος τεχνικός για...

...το πρόβλημα στις προπονήσεις: «Χρειάζονται όλες οι δουλειές ανέσεις. Σας μιλώ έντιμα, γίνεται μεγάλη προσπάθεια από ανθρώπους που είναι δίπλα στην ομάδα. Προσπαθούν και με τις πληρωμές αλλά και με ότι χρειάζονται οι παίκτες. Το πρόβλημα με το γηπεδικό είναι πελώριο. Είναι αδιανόητο για μένα, μια ομάδα με μεγάλο δήμο να ζητιανεύει γήπεδο. Κάπου τα όρια του κάθε ενός φτάνουν στο τέλος. Εγώ απαιτώ κάποια πράγματα, στα πλαίσια του τι μπορούν να μας προσφέρουν. Οι ακαδημίες δεν προπονούνται, κάποια γήπεδα είναι ελεύθερα. Ζητήσαμε για κάποιες μέρες ένα γήπεδο, μας δόθηκε. Προσπαθούμε στο γήπεδο μας, που είναι σε δήμο και οφείλει να συντηρεί. Αυτό που μας παραχωρήθηκε για δύο φορές την εβδομάδα, μας είπαν πως θα κλείσει 25 Δεκεμβρίου μέχρι 2 Ιανουαρίου ενώ εμείς έχουμε παιχνίδια. Έτυχε να ειδοποιηθούμε πριν από δικό μας παιχνίδι πως δεν θα μας δοθεί γήπεδο λόγω γυναικείου αγώνα».

...το γήπεδο Ερμή Πολεμιδιών: «Έκλεισαν το γήπεδο απλά για λίγες μέρες. Δεν ξέρω γιατί. Είμαι στα όρια μου. To γήπεδο δεν έχει γρασίδι και άρχισαν οι τραυματισμοί. Δεν έχουμε την ευχέρεια να χάνουμε παίκτες επειδή δεν προπονούμαστε σωστά. Σε ένα επαγγελματία ποδοσφαιριστή και ένα επαγγελματία προπονητή, δεν γίνεται εν έτη 2021. Δεν θα βγάλουμε άλλες ομάδες έξω, αλλά έχουμε φτάσει στο απροχώρητο. Το βασικό είναι το γήπεδο, αντιλαμβάνεστε ότι αυτό συμβαίνει εδώ και κάποιο διάστημα. Στείλαμε επιστολές, όμως εμφανίζεται το “κλείσαμε”».

...την πρόθεση παραίτησης του: «Δεν έχω κανένα παράπονο από τους ανθρώπους της ομάδας. Είμαι υπόλογος στους παίκτες μου, πέρασαν τις γιορτές στο γήπεδο. Τους υποσχέθηκα πως θα βελτιωθεί η κατάσταση. Αν όμως δεν βελτιωθεί, προτιμώ να μην κάνω προπόνηση. Σαν Ομοσπονδία θα μπορούσε να δώσει βοήθεια».

...το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ: «Γνωρίζαμε όλοι τις δύσκολες συνθήκες στον ΑΠΟΕΛ. Γνωρίζαμε πως θα παρατασσόταν με ενδεκάδα ανάγκης. Για μένα ήταν δύσκολο το έργο μας, δεν γνωρίζαμε ποιοι θα ήταν απέναντι μας, ποιο θα ήταν το σύστημα. Από την άλλη, προσπαθούσα να πω στους παίκτες μου πως απέναντι μας είναι ο ΑΠΟΕΛ. Υπάρχουν παίκτες στο ρόστερ που έχουν ποιότητα. Μας δόθηκε η ευκαιρία αφού ο ΑΠΟΕΛ ήταν αποδυναμωμένος, να παραταχθούμε σοβαρά για να πάρουμε τη νίκη».

...την κατάσταση του ΑΠΟΕΛ: «Δεν θέλω να μιλήσω για τον ΑΠΟΕΛ. Είχε πολλές απουσίες».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο