ΑΕΛ: Βάζει το τελευταίο κομμάτι στο παζλ του πρωταθλητισμού

Χωρίς να παρεκκλίνει… χιλιοστό από τον (καινούργιο) αγωνιστικό προσανατολισμό, αλλά με σταθερή εξέλιξη και βελτίωση του παιχνιδιού της στη διάρκεια της σεζόν η ΑΕΛ συγκαταλέγεται δικαίως στους μνηστήρες του τίτλου.

Μετά από τρεις ήττες στις πρώτες έξι αγωνιστικές η βασική ένσταση των αμφισβητιών και επικριτών ήταν πως η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ «δεν το έχει» με τα ντέρμπι (ΑΠΟΕΛ 0-1, ΑΕΚ 1-2, Ομόνοια 0-3). Η «πληρωμένη» απάντηση ήλθε με τις τέσσερις διαδοχικές επιτυχίες επί Ανόρθωσης (1-0), ΑΕΚ (2-0, κύπελλο), Απόλλωνα (2-1) και πάλι ΑΕΚ (3-1).

Μέχρι και το ντέρμπι με τον συμπολίτη η βασική ένσταση (είχε τροποποιηθεί και) ήταν πως μια εν δυνάμει πρωταθλήτρια δεν γίνεται να έχει μια ανέπαφη εστία σε 12 αγωνιστικές. Η ΑΕΛ είχε την απάντηση (και) σε αυτό, καθώς στις επόμενες τέσσερις δέχθηκε μόλις ένα γκολ κρατώντας τρις το μηδέν.

Ο Βοζίνια δεν έχει μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα του στα τέσσερα από τα τελευταία επτά παιχνίδια, ο απολογισμός στις περασμένες 10 αγωνιστικές είναι εννέα νίκες, μια ισοπαλία (1-1 με Νέα Σαλαμίνα) και μια ήττα (0-1 από την Πάφο) και, πλέον όλα συνηγορούν, πως η ομάδα του Κέρκεζ βάζει και το τελευταίο κομμάτι στο παζλ του πρωταθλητισμού.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο